Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Andrej Čebokli

Slovenija "Želim, da ob dveh črkah ne vidite le mojega imena, ampak začetnici abecede"

31.05.2014

V Stari mestni elektrarni v Ljubljani so udeleženci ustanovnega kongresa stranke Zavezništvo Alenke Bratušek, na kratko ZaAB, Bratuškovo tudi uradno in soglasno imenovali za predsednico stranke.

Slovenija Vogrin naj bi imel kandidata za mandatarja, podpornikov ne razkriva

26.05.2014

Nepovezani poslanec Ivan Vogrin je za torek napovedal, da bo predlagal kandidata za vodenje vlade. Za MMC je zatrdil, da ima potrebne podpise poslancev.

Slovenija Jure Aleksič: Slovenski politiki so le simptom cerebralnega bankrota slovenskega naroda

04.05.2014

Ob svetovnem dnevu medijev smo se pogovarjali z nekdanjim Mladininim novinarjem, ki je leta 2005 s svojo neprizanesljivo kritiko očitno tako prizadel obsojenega nekdanjega poslanca Srečka ...

Slovenija Janša 2011: Odstopil bom z vseh funkcij. Danes: Mislil sem na mesto premierja.

29.04.2014

Čeprav je leta 2011 Janez Janša v oddaji Pogledi Slovenije zatrdil, da se bo umaknil z vseh funkcij v primeru pravnomočne obsodbe, ostaja na mestu predsednika stranke. SDS ga podpira. 10.

Slovenija Velika noč – 2000 let simbolike in obredov

20.04.2014

Praznovanje velike noči je najpomembnejši verski dogodek v krščanski veri. Z njim je povezanih tudi precej običajev in simbolike, ki so marsikomu kljub dolgi tradiciji verjetno še neznani.

Gospodarstvo Plačilo obresti dobro najedlo državni proračun

17.04.2014

Državni proračun je marca ustvaril 178,5 milijona evrov primanjkljaja. V prvih treh mesecih je primanjkljaj dosegel že dve tretjini predvidenega letnega primanjkljaja ali 664,5 milijona evrov.

Uspešna Slovenija "Naše znanje je ustvarilo novo znanje, kar je bistvo napredka"

16.04.2014

Trenutno okolje v Sloveniji spodbuja povprečnost in količino, tak pa je celoten sistem, sta za MMC povedala Gaj Stavber in Zdenko Časar, Lekova raziskovalca, ki sta prejela GZS-jevo priznanje za ...

Slovenija DZ se po 14 letih poslavlja od svojih analognih korenin

08.04.2014

Državni zbor bo letos "izkorenininil" leta 2000 postavljen analogni konferenčno-glasovalni sistem in ga nadomestil z digitalnim. Koliko bo prenova stala, bo odvisno od ponudbe izvajalcev del.

Gospodarstvo Durs naj bi se "usedel na hišo" Uroša Rotnika

08.03.2014

Davčna uprava je na hišo nekdanjega direktorja Teša Uroša Rotnika v Šoštanju vpisala zaznambo, ki mu prepoveduje, da nepremičnino proda ali zastavi za posojilo.

Slovenija "Vsi vemo, da smo v socializmu živeli bolje"

01.03.2014

V ljubljanskem hotelu Union je na ustanovnem kongresu nastala nova koalicija levih strank Združena levica. Ne želimo biti elita, temveč predstavniki ljudstva, in ne kapitalskih interesov, je na ...

Znanost in tehnologija "Prihaja do položaja, ko mikrobiološki testi kažejo: odporen proti vsemu"

27.01.2014

"Nevarne in hkrati proti antibiotikom odporne bakterije so vsepovsod. To je in bo del našega vsakdana. Tako pač deluje narava in človek ni izvzet," o pojavu t. i. superbakterij pravi mikrobiolog ...

Gospodarstvo Sod želi zamenjati Gašparja Mišiča

22.01.2014

Največji lastnik Luke Koper, Sod, zahteva sklic skupščine, na kateri bodo znova spreminjali statut, ki bi jim omogočil zamenjavo Gašparja Gašparja Mišiča.

Stran 16 od 38
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov