Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Dolores Subotić

Retro Postojnska legenda živi naprej ... Frizersko-brivski salon bo spet odprt

12.10.2019

Zgodba brivsko-frizerskega salona, ki ga poznajo vsi Postojnčani, pa tudi širna Slovenija in svet, ne bo izumrla. Obrtniški objekt obnavljajo, pri tem pa dogajanje budno spremlja legendarni brivec Janko Ozbič.

Moda Slovenka debitirala za Givenchy in končala na strani Voguea

08.10.2019

Maja Mihelič je med najbolj prepoznavnimi modnimi obrazi v Sloveniji, njen zaščitni znak so bili dolgi rjavi lasje, ki pa jih je ob debiju za Givenchy na pariškem tednu mode morala žrtvovati, kar jo je pripeljalo na stran kultnega Voguea.

Atletika Zmaga Černjulove po poškodbi, nastop na SP-ju ni več vprašljiv

14.09.2019

Maruša Černjul (Kladivar) je prvi dan ekipnega državnega prvenstva v atletiki, ki poteka v Velenju, zmagala v skoku v višino z 1,87 m in je po svojem prvem nastopu po tritedenskem premoru zaradi poškodbe čutila olajšanje.

Moda "Smo vnukinje čarovnic, ki vam jih ni uspelo sežgati"

29.08.2019

Modna oblikovalka Janja Videc se je odločila svojo kolekcijo, navdihnjeno s čarovnicami, predstaviti na drugačen način – namesto na modni reviji v muzeju, tako lahko modni navdušenci podrobneje spoznajo kreacije, ki v celoti temeljijo na trajnosti.

Glasba Neodvisnemu INmusicu uspelo, kar si želijo veliki festivali

18.06.2019

"Prihod zasedbe The Cure na festival je zares veliko priznanje za nas. To je skupina, ki si jo želijo imeti vsi festivali kot vodilne izvajalce, a jih je težko dobiti," je povedal organizator zagrebškega festivala INmusic.

Prva liga Sežanci vzeli Goričanom prvoligaški status

02.06.2019

Primorska ima novega prvoligaša. Na povratnem srečanju kvalifikacijske tekme za uvrstitev v Prvo ligo CherryBox24 Taboru Sežani in Gorici ni uspelo zadeti (0:0), kar pomeni, da je sežanski klub ohranil prednost s prve tekme (2:1).

Retro Monstera - nekoč zapostavljena, danes kraljica Instagrama

18.05.2019

Hodeč po dolgih hodnikih pošt, zdravstvenih domov in drugih ustanov, ste v preteklosti zagotovo naleteli na kraljico med lončnicami - monstero, ki postaja tudi obvezen dodatek vsakega doma.

Retro "Pojdite v Koper k čevljarju Črnogorcu, najstarejšemu v Sloveniji"

26.10.2019

Ko je Aleksandar Vuković l. 1958 prišel iz Andrijevice v Črni gori na dvotedenske počitnice v Koper, si niti v sanjah ni mislil, da bo tu ostal do konca svojih dni. V Slovenijo ga je "prikovala" njegova obrt - čevljarstvo, s čimer se ukvarja še danes.

Košarka Razpad Krkine igre: od +12 do končnih -28

09.03.2019

Krka je doživela hud poraz v zagrebški dvorani Dražena Petrovića, Cibona je bila na koncu boljša za 28 točk (99:71).

Evrovizija Od Medvod do Zemuna in Evrovizije? Jana Šušteršič z Viktorijo po zmago.

28.02.2019

Slovenija bo morebiti na Evroviziji 2019 imela dve železi v ognju - poleg zmagovalcev Eme Zale Kralj & Gašperja Šantla, ki se bosta predstavila s pesmijo Sebi, je v igri za evrovizijsko vstopnico tudi Jana Šušteršič s pesmijo Viktorija.

Moda Ko se ob "šuškah" in vinilkah dvigne srčni utrip - moda iz druge roke

11.01.2019

"V primerjavi s tujino nam zagotovo manjka drznosti, še vedno nas preveč skrbi, da bi nas okolica obsojala zaradi sloga. Ampak moram poudariti, da se med mladimi to nekako spreminja in da imajo nekateri že zelo zgodaj razvit svoj, edinstven slog."

Glasba Lusterdam: "Še dobro, da ne živimo od glasbe, težko bi preživeli"

20.12.2018

Člani skupine Lusterdam so ideje, ki so jih dobili v glasbenem in filmskem svetu, zbrali na prvem albumu z naslovom Lepo mi godrnjaš, na katerem prepletajo različne zvrsti - od rocka, grungea, popa, countryja pa do funka.

Stran 5 od 20
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov