Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Dolores Subotić

Forbes Alja Horvat med najopaznejšimi mladimi evropskimi umetniki

25.03.2020

Slovenska ilustratorka Alja Horvat je pri 23 letih deležna velikega priznanja za svoje delo – uvrščena je na Forbesov seznam 30 najvplivnejših umetnikov in kulturnikov, ki so stari manj kot 30 let.

Glasba Kuklin intimni koncert za izolirane duše

18.03.2020

Vsestranska umetnica Kukla je karanteno izkoristila za organizacijo koncerta za vse izolirane duše, s katerim svoje oboževalce vabi "v intimno vzdušje moje dnevne sobe, iz ene izolacije v drugo preko ekrana pametnega telefona".

Lepota bivanja Slovenec s kreativnimi logotipi do milijonskega občinstva

13.04.2020

Grafični oblikovalec Jure Tovrljan je pandemijo novega koronavirusa in pozive k samoizolaciji in fizičnemu distanciranju uporabil pri svojem delu ‒ preoblikoval je logotipe najbolj znanih znamk in organizacij, s tem pa nase opozoril svet.

Kvalifikacije za EP Slovenci ob koncu le strli odpor Avstrijcev

23.02.2020

Sloveniji je v polni dvorani Bonifika v zadnji četrtini uspelo zlomiti odpor Avstrije (85:78). To je prva zmaga v kvalifikacijah za košarkarsko evropsko prvenstvo 2021, na katerem bo, če se nanj uvrsti, branila naslov evropskih prvakov.

Kvalifikacije za EP 2021 Madžari šokirali razglašene Slovence

20.02.2020

Slovenska košarkarska reprezentanca je z nepričakovanim porazom proti Madžarski (77:75) začela kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2021.

Košarka Koper Primorska tretjič zapored pokalni zmagovalec

16.02.2020

Košarkarji Kopra Primorske so v dvorani Kodeljevo za novi – tretji zaporedni – pokalni naslov premagali Cedevito Olimpijo (93:84).

Urbano Zeleno zatočišče sredi Ljubljane: "Rastline so živa bitja, posvojite jih"

06.02.2020

"Zelo pomembno je, da se obrne pozornost na to, da so rastline živa bitja, da smo ljudje zelo odvisni od njih, saj nam konec koncev dajejo kisik," opozarjata na pomembnost rastlin ustanoviteljici Zavetišča za zavržene rastline.

Moda Oživi svoja oblačila v brezplačni popravljalnici

04.02.2020

"Na radiu sem slišal, da imamo možnost popravila zastonj, pa sem prišel," je povedal gospod Boris, eden izmed zagovornikov ponovne uporabe oblačil, ki se je po pomoč odpravil v brezplačno popravljalnico oblačil v podhod Ajdovščina v Ljubljani.

Scrunchie elastika Vrnitev v velikem slogu - nekoč zasmehovane, danes "absolutni hit"

18.01.2020

Retro t. i. scrunchie elastike, ki jih je nekoč modna ikona Carrie Bradshaw v Seks v mestu zaničevala, so se po več kot desetletju vrnile v velikem slogu ... V laseh ali na roki ga nosijo vse modne navdušenke.

Retro "Tomos je bil avantgarda, sinonim za kakovost in brezčasni dizajn"

14.12.2019

"Zgodba Tomosa ni le zgodba motorjev, je predvsem zgodba o ljudeh, ki so imeli vizijo in pogum, da so začeli iz nič in prodrli v svet. To je bil projekt Jugoslavije v malem."

Moda Kar manjka slovenskim modnim ustvarjalcem, so poslovne veščine

25.10.2019

Muzej za arhitekturo in oblikovanje gosti pravi praznik mode - po treh dneh modnih revij modni ustvarjalci in navdušenci vpijajo znanje in odkrivajo uspešne modne zgodbe na prvi javni konferenci o modi na slovenskih tleh z naslovom Sistem mode.

LJFW "Moda je stvar, ki jo vsi mi živimo"

23.10.2019

"Zelo nam je pomembno, da so ljudje začeli dojemati, kaj je teden mode. Moda ni nekaj slabega, moda je stvar, ki jo vsi mi živimo," je ob jesenski izdaji ljubljanskega tedna mode izpostavila izvršna producentka LJFW-ja Melinda Rebrek.

Stran 4 od 20
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov