Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Dolores Subotić

Kvalifikacije za EP 2022 Slovenci z odličnim prvim polčasom spravili na kolena Ukrajince

28.11.2020

Košarkarji Slovenije so v Stožicah dosegli drugo zmago v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2022. Ukrajince so premagali s 84:73, pot do zmage pa so si tlakovali že v prvi četrtini. Na klopi evropskih prvakov je debitiral Aleksander Sekulić.

Lepota bivanja Igrivost, življenje, lepota in optimizem v akvarelih Mete Wraber

22.11.2020

Siv in turoben dan, a ne v svetu oblikovalke in ilustratorke Mete Wraber. Ko vstopim v njen studio, me objamejo žive barve. V svetu akvarelov zaživijo abstraktne pokrajine, brezhibno urejene modne navdušenke, sočne hruške, jagode, zacveti sanjski vrt ...

Glasba Dino Merlin in Kukla dvigujeta razpoloženje in število ogledov

14.11.2020

Kukla, režiserka videospota za pesem Mišići pevke Senidah, ki si ga je na YouTubu ogledalo več kot 67 milijonov ljudi, niza nove milijonske oglede z videospotom za pesem Mi ene največjih glasbenih zvezd na območju nekdanje skupne države Dina Merlina.

TDF2020 Pogiju v čast – namesto matematike učenci delajo povzetke etap

20.09.2020

Neverjeten pohod Tadeja Pogačarja do zmage na Dirki po Franciji je dokumentiran tudi na njegovi nekdanji osnovni šoli Komenda Moste. Tam so učenci s kolesarjevo najmlajšo sestro Vito na čelu podrobno spremljali etape in jih razobesili na panojih.

Retro "Milica" v mestu – starodobna policijska vozila pritegnila pozornost Ljubljančanov

19.09.2020

Vsi nostalgiki, ki so se v dopoldanskem času mudili v središču Ljubljane, so lahko skočili v preteklost ob pogledu na starodobna policijska vozila, na katerih izstopa napis milica.

Retro "Otroci so nekoč imeli manj igrač, zato so jih bolj čuvali"

15.09.2020

Vse do 13. oktobra si lahko ob obisku Postojne v tamkajšnjem Notranjskem muzeju ogledate dopolnjeno gostujočo razstavo Goriškega muzeja Igre moje mladosti. Ta ponuja veliko iztočnic za vse generacije.

Moda Nova linija kopalk ali zakaj so ribiške mreže lepše na telesu kot na oceanskih tleh?

02.08.2020

"Izbira pravega materiala je bila naša prioriteta, saj želimo, da so naše kopalke trajnostne, a hkrati tudi kakovostne in udobne," pravi Barbara Sorčič, ki stoji za trajnostno blagovno znamko Swimsor, ki je nastala iz ljubezni do okolja.

Retro "Glede zaslužka sem vedno razočarana, rokodelca drži gor ljubezen do dela"

27.06.2020

Petra Plestenjak Podlogar, edina nosilka mojstrskega znanja izdelovanja lesenih modelov za mali loški kruhek, pri rezbarjenju, ki mu je predana že več kot 40 let, prepleta bogato tradicijo izdelovanja modelov in peke "ta malih kruhkov" s sodobnostjo.

Serie A Velik preobrat Atalante odprl Juventusu pot do "scudetta"

24.06.2020

Po zanimivem srečanju sta se Inter in Sassuolo na San Siru razšla z remijem (3:3). V derbiju 27. kroga Serie A je Atalanta premagala Lazio (3:2), ekipa iz Rima za vodilnim Juventusom zdaj zaostaja za štiri točke.

Moda "Obdobje brez friziranja bomo brez večjih težav prebrodili"

07.04.2020

V času, ko ne vemo, kdaj se bo karantena končala, se številni že sprašujejo, kaj narediti s pričesko, saj ne morejo obiskati svojega priljubljenega frizerja. Simon Volčič odsvetuje, da se sami lotimo večjih podvigov, priporoča, da se zdaj posvetimo negi.

Nogomet Sara Nemet: nogometna vratarka dela na infekcijski kliniki

03.04.2020

Slovenska ženska nogometna reprezentanca se je zavihtela najvišje na Fifini lestvici, še vedno pa je v igri tudi za uvrstitev na EP 2021. O uspehu je prepričana vratarka Sara Nemet, ki je zadnje čase še kako vpeta v dogajanje okoli koronavirusne bolezni.

Moda Modne oblikovalke v Sloveniji šivajo maske noč in dan

01.04.2020

Vse več prestižnih modnih hiš v času pandemije novega koronavirusa pomaga z izdelavo zaščitnih mask, roko pomoči pa so slovenskemu zdravstvu ponudile tudi modne oblikovalke v Sloveniji.

Stran 3 od 20
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov