Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
23.01.2019
"Najdi to, kar ljubiš, in pusti, da te ubije," je izpisan na veliko citat Charlesa Bukowskega na zaslonu, pred katerim stoji Alex Atala, velikan brazilske kulinarike.
17.01.2019
Akademija, ki izbira 50 najboljših restavracij sveta (50 Best Restaurants), je nepričakovano sporočila, da povsem spreminja format glasovanja, kar pomeni, da bo vrh najboljših junija, ko sporočijo lestvico, videti precej drugače.
17.01.2019
Ko pristajate v Bilbau, vam je hitro jasno, kakšne so naravne danosti, ki so omogočile Baskiji, da postane ena najmočnejših kulinaričnih pokrajin sveta – bujni gozdovi in hribovita pobočja na eni strani, morje na drugi. Pokrajina, polna izjemnih surovin.
07.01.2019
Naslov se morda zdi malce pompozen, a Asador Etxebarri sredi baskovskega podeželja ni nič manj kot točno to – najbolj izpopolnjena in najbolj čislana restavracija z jedmi z žara oz. asador, kot jim pravijo.
03.01.2019
V kozarcu je modri pinot Pavla Šveca, prvega ruskega biodinamičnega vinarja s Krima, na mizi maslo z mini ikrami kamčatske rakovice, surovine, ki so jo ribiči včasih metali stran, danes pa ima osrednje mesto v eni najboljših moskovskih restavracij.
28.12.2018
Pot do Kennecotta, oz. česar je ostalo od tega rudarskega mesteca, ni preprosta. Najprej morate priti na Aljasko, poleg Havajev najbolj odročen del ZDA.
24.12.2018
Slovenija verjetno ni najboljši kraj za vegetarijance, tudi zaradi naše dolge tradicije lova in uživanja divjačine.
11.12.2018
V dvorani hotela Lev je razpostavljena dolga vrsta kozarcev, na drugem koncu se v posodi z ledom hladijo vina in penine, pripravljeni za degustacijo.
09.12.2018
Kaj je bolj slovenskega od nedeljskega kosila z govejo juho, tafelspitzem in praženim krompirjem?
27.11.2018
"Kako je bilo vse? " vpraša kuharska mojstrica, ko prisede k naši mizi in ji sommelier njene restavracije Gaa naglo poda kozarec jantarnega vina. "Vse" je bilo osupljivo.
13.11.2018
Prvi teden julija v srcu Kapadokije za Uda Hirscha in Hacer Ozkayo pomeni, da je čas, da v stari kleti pod svojo kamnito hišo v Güzelyurtu odpreta tisoč let stare posode in iz njih s pipeto izsrkata ...
11.11.2018
Gaspar Noé s svojimi filmi običajno razdvaja kritike in občinstvo, a mu pomanjkanja izvirnosti nihče ne more očitati. Z Vrhuncem je izumil cel nov žanr – plesno srhljivko.
Neveljaven email naslov