Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Kaja Sajovic

S. in J. Amerika Vzpon mladega župana na čelo predsedniške tekme v ZDA

09.04.2019

"Butt-edge-edge. Ampak v South Bendu me kličejo kar župan Pete in s tem nimam težav," je odgovoril na novinarjevo vprašanje o izgovarjavi njegovega priimka Pete Buttigieg, nepričakovano najbolj vroče ime med demokratskimi predsedniškimi kandidati.

Kulinarika V najboljšem baru na svetu: Botanična koktajl karta ob razgledu na Temzo

09.04.2019

Ko je Ryan Chetiyawardana oktobra lani naznanil, da zapira Dandelyan, je bila napoved sprejeta z vsesplošno šokiranostjo.

Ture avanture Revolucija na jugu Brazilije - med džunglo in urbanimi vrtovi

07.04.2019

Peljemo se po ozki, vijugasti cesti mimo bananovcev, mimo cvetočega ingverja, mimo bambusovih nasadov, vse globlje in globlje v bujno, zeleno pokrajino.

Kulinarika Andrea Petrini: Najvplivnejši in najbolj strahospoštovan mož kulinarike

28.03.2019

Za Andreo Petrinija se včasih zdi, kot da bi bil v nasprotju s samim seboj – na prvi pogled s svojo auro, prezenco in ekstravaganco sodi naravnost med pariško buržoazijo.

Kulinarika Prišli, videli, se zaljubili. Največje kulinarične zvezdnike in novinarje Slovenija navdušila

20.03.2019

Andrea Petrini je ob koncu European Food Summita v Ljubljani uporabil veliko sočnih medklicev, ki niso primerni za portal javne radiotelevizije. "J***o enkraten kongres," je bil eden izmed njih.

Kulinarika Hočete Michelinove zvezdice? Plačajte.

14.03.2019

Imenujte to še zadnje poglavje v vse bolj vroči razpravi o Michelinovem vodiču in zvezdicah ter kupovanju pozornosti te kulinarične biblije.

Znani Ob smrti Luka Perryja: Slovo od Dylana McKaya, slovo od naše mladosti

08.03.2019

O Luku Perryju bi se dalo povedati veliko - o tem, kako je bil kot Dylan McKay najboljši približek sodobnega Jamesa Deana, o tem, kako je za vedno ostal Dylan McKay.

Kulinarika Elkano – v najboljši morski restavraciji na svetu

26.02.2019

"Turisti in zvezdniki resda prihajajo v San Sebastian, ampak ko si največji baskovski chefi zaželijo res vrhunskih rib, se ve, kam bodo šli – v Getario," mi razlaga taksist med obalno vožnjo proti temu malemu ribiškemu kraju ob obali Biskajskega zaliva.

S. in J. Amerika Elliott Abrams: Diplomat krvavih rok na čelu ameriške akcije v Venezueli

17.02.2019

Elliott Abrams, neokonservativni veteranski diplomat z angažmaji na področju človekovih pravic ali vojni zločinec, katerega prstne odtise najdemo v aferah in pobojih od Irana do Salvadorja?

SP v alpskem smučanju 2019 Ob slovesu Lindsey Vonn: Do zmag prek krvi, znoja in solz

11.02.2019

Lindsey Vonn bi se lahko na svoji zadnji tekmi samo ceremonialno spustila po progi. Ali pa se razletela s svojimi operiranimi koleni. Ampak ni. Osvojila je bron v smuku na svetovnem prvenstvu. Zadnji dokaz, zakaj je največja smučarka v zgodovini.

Kulinarika Prašičji raj v Andaluziji, kjer proizvajajo najdražji pršut na svetu

09.02.2019

Že da se pripeljete do posesti Cinco Jotas, je doživetje – vožnja čez mistično, magično andaluzijsko pokrajino, grčavi, skrivenčeni hrasti, oviti v novembrske meglice, in zvoniki starih kamnitih cerkva, ki kukajo izza gričkov.

S. in J. Amerika Kdo zares vodi revolucijo v Venezueli? Ljudstvo ali ZDA?

05.02.2019

Ko je ameriški predsednik Donald Trump že septembra dejal, da so glede Venezuele "v igri vse opcije", bi se verjetno moralo, vsaj na strani običajno bolj pacifističnega EU-ja, oglasiti več alarmov, kot se je.

Stran 28 od 83
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov