Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Kaja Sajovic

Zanimivosti Najboljše serije ta hip: vampirji, oglaševalci, gasilci

29.07.2010

V poletnem mrtvilu so nove sezone najbolj priljubljenih serij v polnem razmahu in za kritike ni dvoma, katere so ta hip najboljše. Mad Men, True Blood in Rescue Me.

Glasba Glasne, drzne, oboževane - sodobne boginje rocka

30.06.2010

Za rock se zdi, da je kljub vsej feminizaciji še vedno predvsem moška domena. Čeprav da so se v zadnjih letih na pop vrhove zavihtele Amy, Lily in Florence.

Glasba Kylie - Scissor Sisters, Gorillaz - Lou Reed, Muse - Edge

28.06.2010

40. izdaja Glastonburyja se je sklenila. In če smo se iz največjega glasbene festivala na svetu kaj naučili, je to (znova) to, da glasba ne pozna žanrskih omejitev.

Navade po svetu VolunTURIZEM: ko se prijetno združi z (družbeno) koristnim

24.06.2010

Prostovoljska potovanja postajajo nov hit turistične ponudbe. "VoluntUrizem" vam ponudi pristno doživetje eksotične dežele, obenem pa vam da občutek, da ste naredili kaj koristnega za javno dobro.

Svet Cerkev zašla v slepo ulico, kriv nazadnjaški papež?

19.06.2010

Prikrivanje pedofilskih škandalov, finančne nepravilnosti, papeževo samovoljno ignoriranje koncila, prepoved uporabe kontracepcije, omalovaževanje drugih religij ... Katoliška cerkev je v največji kri ...

Glasba Bob Dylan v Ljubljani ali Takih ne delajo več

14.06.2010

Prišel, odpel, navdušil. Preprosto, minimalistično, brez odvečnih elektronskih ali scenografskih učinkov, glasba, kakor je zvenela nekoč. Bob Dylan se je Ljubljani predstavil v najboljši formi doslej.

Popotni dnevnik Legendarni Glastonbury: zgodovina, glasba in hipiji

13.06.2010

Že prvi koraki po Glastonburyju ne puščajo nobenega dvoma o tem, da si padel v kraj največjega festivala na svetu – in v časovni stroj, nazaj v obdobje "flower powerja".

Glasba Slovenci in okus za glasbo - ujeti med 80. in MTV-jem

10.06.2010

Glasbene želje na enem od radiev. "Jaz sem pa Nina iz Ljubljane in bi rada slišala I Gotta Feeling od Black Eyed Peas!" Isti komad se je v uri pred tem že odvrtel kake trikrat.

Zanimivosti Mad Men, retroserija, ki piše novo zgodovino ameriške TV

03.06.2010

Občasno na (ameriške) male zaslone pride serija, ki v hipu postane ljubljenka kritikov. Zadnja tri leta je ta serija nedvomno Mad Men.

Svet Obamova luknja in kako se izkopati iz nje

29.05.2010

"Zamašite že to prekleto luknjo," so končno tudi vedno hladnokrvnemu Obami popustili živci po petih tednih neuspelih poskusov zajezitve naftnega m adeža v Mehiškem zalivu.

Glasba Hoteli so v Slovenijo - in ta jih je dočakala. Recimo.

28.05.2010

V 90. letih so bili ena izmed skupin, ki je definirala alterrock. Zdaj so se po devetletnem premoru vrnili. In zatresli Ljubljano. MMC je govoril s Skunk Anansie pred njihovim koncertom.

Glasba Šiška na nogah ob zvokih Florence + The Machine

27.05.2010

V prihajajočih tednih se nam obeta še kar nekaj koncertov zvenečih imen, a za zdaj so Florence and The Machine s sinočnjim koncertom v Kino Šiška postavili lestvico precej visoko.

Stran 75 od 83
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov