Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Matej Rijavec

Nogomet Spektakel v Biljah: največji aplavz za Del Piera

01.09.2018

Michael Schumacher in Fernando Alonso sta nekoč, pred dobrimi 15 leti, že poskrbela za nekaj superzvezdniškega pridiha na Goriškem, prvi septembrski dan pa so tam preživeli številni nogometni asi na ...

Prva liga Olimpijina šokterapija delovala, Maribor drugič oddal točke doma

27.08.2018

Po razburljivem tednu so si nogometaši Olimpije v Domžalah povrnili vsaj del zelo načete samozavesti, tudi pogled proti Trnavi je zdaj nekoliko bolj optimističen.

Prva liga Kosič: Smo stabilen klub. Dokazati moramo, da lestvica ni realna.

26.08.2018

"Nobenega govora ni bilo o tem, da bi prekinili pogodbo. V moji glavi je samo Celje in kako nadaljevati to zgodbo," je dogajanje pri trenutno zadnjeuvrščenem klubu Prve lige Telekom Slovenije za MMC ...

Prva liga Mlakar: Pokazalo se je pravo razmerje moči, zmaga bi lahko bila še višja

20.08.2018

Rivalstvo med Olimpijo in Mariborom je po vrnitvi Ljubljančanov v prvo ligo vstopilo v deseto sezono, sinoči pa so vijoličasti že osmič zmagali v Stožicah.

Evropska liga Iain iz Glasgowa v 30 letih izpustil samo tri tekme svojega kluba

17.08.2018

Navijači Rangersov imajo letos pestro poletje. Bili so v Skopju, bili so v Osijeku in bili so v Mariboru. Čez dva tedna bodo v Ufi.

Prva liga Srebrnič že med pripravami optimist; Oduwa zapušča Olimpijo

22.07.2018

Ko so 23. julija lani nogometaši Olimpije v 2. krogu Prve lige TS zmagali v Novi Gorici z 0:2, so dosegli morda ključno zmago za hitro strnitev vrst po evropskem šoku proti finski Vaasi.

Citat za prebrat Kylian Mbappe

15.07.2018

Ponosni smo, da smo poskrbeli za veselje Francozov. To je bila naša naloga, da smo jim pomagali, da za nekaj časa pozabijo na vse težave.

Liga prvakov v nogometu Stolica: Fantje si niso zaslužili tako surove kazni

12.07.2018

"Uspevalo nam je imeti žogo veliko časa v svojih nogah, a v zaključnih 30 metrih nismo bili dovolj nevarni. Morali bi si priigrati kakšno priložnost več," je bil komentar Roka Kronavetra po prvi ...

Citat za prebrat Diego Armando Maradona

04.07.2018

Videl sem veliko krajo, usodno napako za vso državo. Tu je gospod, ki odloča (Pierluigi Collina, op. a.), pa sodnik, ki mu ne bi smeli nameniti takšne tekme ... Geiger, Američan, kakšno naključje.

SP v nogometu 2018 Uspešna vrnitev Neymarja še okrepila samozavest Brazilcev

11.06.2018

Brazilija se na svetovno prvenstvo v Rusiji odpravlja z izjemno popotnico – v zadnjih dveh letih, odkar jo vodi selektor Tite, je na 21 tekmah izgubila le enkrat.

Nogomet Olimpija v novo sezono z Bišćanom ali ne, to je zdaj vprašanje

31.05.2018

"Oprostite, a v tem trenutku ne bi govoril o sebi. To ni pošteno. Tu je milijarda zgodb in špekulacij. Fantje si zaslužijo, da se govori o njih," po sinočnji zmagi v finalu Pokala Slovenije o svoji ...

Prva liga Ilić: Upam, da bomo za Evropo imeli pravo ekipo

28.05.2018

"Toliko vsega je v tem pokalu ... Spomnil sem se na otroška leta, kako sem se na treninge vsak dan vozil s kolesom in kako sem doma trenirko, polno peska, vrgel v banjo in mi je mama čistila opremo."

Stran 18 od 57
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov