Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Matej Rijavec

Nogomet Mitrović po poti Šporarja in Verbiča - prvič v polno za novi klub

05.03.2018

Nemanja Mitrović je s svojim prvim golom v dresu Jagiellonie Bialystok kronal strelsko bogat teden slovenskih nogometašev na delu v tujini.

Preostali športi Za ponovitev dosežka Hrvatov in Srbov zmanjkalo tudi malo športne sreče

06.02.2018

"Fantje so dobro namučili Ruse in ne smemo biti razočarani, ker smo izpadli," je bilo razmišljanje selektorja Andreja Dobovičnika po četrtfinalnem porazu Slovenije na evropskem prvenstvu v futsalu.

Preostali športi Foto: Ko sta borbenost in srce pomembnejša od igre v vrhunskih klubih

04.02.2018

"V garderobi smo se pogledali v oči in si rekli, da če je to zadnjih 20 minut na prvenstvu, naj bo takšnih, kot je treba," je po veliki zmagi slovenske reprezentance v futsalu nad Italijo in ...

Preostali športi Slovenci vedeli, da je srbska igra brez vratarja precej velika nevarnost

31.01.2018

Ko prejmeš zadetek tik pred koncem tekme, nikoli ni prijetno, tako so se počutili tudi v slovenskem taboru po remiju z 2:2 proti Srbiji na uvodnem srečanju evropskega prvenstva v futsalu.

Nogomet Foto: Cesar ob misli na novo dvorano lažje preživel praznike zdoma

09.01.2018

Odločitev kapetana slovenske nogometne reprezentance Boštjana Cesarja, ali bo še naprej igral za izbrano vrsto, bo znana v prihodnjih dneh.

Nogomet St. Etienne z Berićem do prve zmage po 14. oktobru, Kotnik v Španijo

08.01.2018

Le 158 minut je odigral Robert Berić v štirih mesecih na posoji pri Anderlechtu, zdaj pa se je vrnil v Saint Etienne in že na prvi tekmi z zadetkom pomagal svojemu klubu k preboju v šestnajstino ...

Nogomet "Navajen sem delati. Mislim, da ne bom dolgo brezposeln."

19.12.2017

"Ko sem na posnetkih videl nekatere trenutke, tekme oziroma sebe, mi je srček spet hitreje zaigral," je na prednovoletnem sprejemu NZS-ja dejal Milivoje Novaković, od junija nogometni upokojenec.

Nogomet Iličić že pozna recept, kako premagati obrambo Borussie

11.12.2017

Poleg atraktivnega žreba in srečanja z Janom Oblakom se je Benjamin Verbič razveselil še ene novice iz Nyona: na podlagi posebne statistike je drugi najboljši igralec skupinskega dela Evropske lige!

Nogomet "Nisem kopija Katanca. Vedno sem delal s svojo glavo."

05.12.2017

Slovenija je z imenovanjem Tomaža Kavčiča dobila sedmega selektorja nogometne reprezentance, ki ga poznamo predvsem po vodenju mladih nogometašev pred leti, za širšo javnost pa je precejšnja neznanka.

Nogomet Zadetek, a tudi poraz Matavža na gostovanju pri nekdanjem klubu

20.11.2017

Tim Matavž je v nedeljo dosegel sedmi zadetek v letošnji sezoni nizozemskega prvenstva, a se je Vitesse iz Groningena, kjer je primorski napadalec igral med letoma 2007 in 2011, vrnil brez točk.

Prva liga Abass: Žogo poskušam imeti vseskozi na očeh

17.11.2017

Issah Abass je na pokalnem derbiju prejšnji teden načel mrežo Maribora, na petkovem prvenstvenem derbiju pa je prvič po več kot dveh mesecih začel tekmo v Prvi ligi TS.

Nogomet Na pokalnem derbiju stop za preveč čakanja in spoštovanja

09.11.2017

"Težko opišem, koliko sem se 'sekiral'," pravi Nik Kapun, ki je preživljal pravo nočno moro zaradi poškodbe ahilove tetive in kar 11 mesecev ni igral za Olimpijo, zdaj pa je znova član udarne postave.

Stran 20 od 56
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov