Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Matej Rijavec

Nogomet Poškodba Janka dodatna voda na Šporarjev mlin

23.09.2016

Švicarska liga v zadnjih mesecih ni v ospredju zanimanja slovenskih ljubiteljev nogometa, a to se utegne hitro spremeniti. Andraž Šporar je v sredo drugič zaigral v Super ligi in takoj opozoril nase.

Nogomet Čeferina naj bi na vrhu NZS-ja nasledil David McDowell Zor

15.09.2016

Aleksandru Čeferinu je z izvolitvijo na čelo Uefe prenehal mandat predsednika NZS-ja in bo v prihodnjih dneh dal odstopno izjavo. Nove volitve morajo izvesti do sredine decembra.

Prva liga Arčon: Tudi iz malo krompirja, korenja in zelene je treba kaj skuhati

09.09.2016

"Sodelovanje Hita s Pečečnikom pri njihovem novem produktu za ND Gorica trenutno ne pomeni nič," pravi predsednik vodilnega moštva Prve lige TS Hari Arčon. V nedeljo bo Gorica igrala proti Olimpiji.

Nogomet Stoječi aplavz za Črnica in ploskanje Elsnerju na "tiskovki"

29.07.2016

Andy Carroll in Sofiane Feghouli sta bila bolj kislih obrazov, ko so ju na poti s stoženske zelenice proti slačilnici ustavljali otroci in prosili za fotografijo. To je bil velik večer Domžal!

Nogomet V finalu Lige prvakov za Atletico, na Roland Garrosu za Đokovića

24.05.2016

V reprezentanci, v katero je bil prvič vpoklican februarja 2011 za tekmo proti Albaniji, je Vid Belec do zdaj zbral le en nastop. Po Lionelu Messiju bo zdaj zrl v oči še Zlatanu Ibrahimoviću.

Kolesarstvo Foto/video: Naj živi Giro!

21.05.2016

S televizijskim kolegom Davidom Črmeljem na štart v Palmanovo in cilj v Čedadu ali raje sam na kakšen klanec v Benečiji?

Prva liga Matić prvič v življenju spal samo eno uro

15.05.2016

Od bežanja pred Green Dragonsi v slačilnico za Bežigradom do velikega sobotnega slavja z njimi v Velenju. Takšno pot je v 12 letih prehodil kapetan Olimpije Darijan Matić.

Kolesarstvo Giro d'Italia v Sloveniji - kdaj spet?

13.05.2016

Prihodnji petek bo kolesarska Dirka po Italiji v neposredni bližini Slovenije. Etapa bo v celoti potekala po Furlaniji in Beneški Sloveniji. Preverili smo, ali bo Giro še kdaj zavil tudi čez mejo.

Nogomet Fant, ki se je rodil, da bi bil vratar

05.05.2016

Iz blokovskega naselja na Trati v bolj rokometni in košarkarski kot nogometni Škofji Loki do finala Lige prvakov v Milanu. Jan Oblak - (novi) športni ponos Slovenije.

Prva liga Manj poznani drobci iz kariere Rodolfa Vanolija

29.04.2016

"Fant ima pred sabo pomembno kariero. Zelo me je namučil zaradi svoje telesne pripravljenosti. Kar se tiče tehnike, se bo moral še malo izboljšati, toda za Vanolija bomo še veliko slišali."

Prva liga Trpljenje Olimpije z Zarifovićem v napadu

24.04.2016

Plutje po razburkanih vodah v preteklem tednu se je za Olimpijino barko končalo na čeri z oznako Krško, a po remiju Maribora še naprej drži vodstvo na lestvici, kjer je neprekinjeno od 11. septembra.

Prva liga Trenerja Olimpije in Maribora pogrešala pravo zadnjo podajo

07.04.2016

"Manjkalo nam je energije, krvi. Brez zmagovalne mentalitete in želje, da se dobi vsaka tekma, ne moreš biti nagrajen," je po le eni točki v Novi Gorici (1:1) razmišljal trener Olimpije Marko Nikolić.

Stran 26 od 56
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov