Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Matej Rijavec

Citat za prebrat Andrej Razdrih

04.11.2016

Bolj kot tekači so bili težki pogajalci njihovi menedžerji. Mislim, da smo se odločili prav ter je korektno in pošteno do vseh.

Nogomet Skomina spet v razpravah, ali je prav dosodil neigranje z roko

27.10.2016

Da Ranko Stojić ne bo le "običajni" podpredsednik Olimpije, je bilo jasno že ob imenovanju, zato ni bilo preveč čudno, ko je med polčasoma pokalne tekme Aluminij - Olimpija pred slačilnico ...

Prva liga Zajc: Maribor ni bil tako dober, kot smo bili mi danes slabi

16.10.2016

Luki Elsnerju se je konec julija z Domžalami uspelo vrniti po zaostanku z 0:2 proti Mariboru, z Olimpijo mu ni. Večji del odgovornosti za poraz je prevzel nase: "Moja priprava je bila preslaba."

Nogomet Samardžić tako nasmejanega selektorja še ni videl

12.10.2016

Jokićev zlomljeni prst, Cesarjeva poškodba mišice, Krhinove bolečine, Verbičeva krvava noga, Strunovi krči. Dokaz, kaj vse so slovenski nogometaši pretrpeli v boju za odmevno točko proti Angliji.

Nogomet Kronaveter: "Selektor mi je rekel, naj zabijem gol"

09.10.2016

Pet let in 42 tekem je bilo treba čakati, da je za slovensko reprezentanco dosegel gol nogometaš iz slovenske lige. Vse od takrat, ko je Dare Vršič v Mariboru s prostim strelom s 35 m potopil Srbijo.

Prva liga Volaš prek živega zidu pogleduje proti boju za Evropo

28.09.2016

Dalibor Volaš je trenutno med tistimi nogometaši, ki najbolj blestijo v Prvi ligi TS. Njegova posebnost so precej nepričakovano postali prosti streli.

Nogomet Poškodba Janka dodatna voda na Šporarjev mlin

23.09.2016

Švicarska liga v zadnjih mesecih ni v ospredju zanimanja slovenskih ljubiteljev nogometa, a to se utegne hitro spremeniti. Andraž Šporar je v sredo drugič zaigral v Super ligi in takoj opozoril nase.

Nogomet Čeferina naj bi na vrhu NZS-ja nasledil David McDowell Zor

15.09.2016

Aleksandru Čeferinu je z izvolitvijo na čelo Uefe prenehal mandat predsednika NZS-ja in bo v prihodnjih dneh dal odstopno izjavo. Nove volitve morajo izvesti do sredine decembra.

Prva liga Arčon: Tudi iz malo krompirja, korenja in zelene je treba kaj skuhati

09.09.2016

"Sodelovanje Hita s Pečečnikom pri njihovem novem produktu za ND Gorica trenutno ne pomeni nič," pravi predsednik vodilnega moštva Prve lige TS Hari Arčon. V nedeljo bo Gorica igrala proti Olimpiji.

Nogomet Stoječi aplavz za Črnica in ploskanje Elsnerju na "tiskovki"

29.07.2016

Andy Carroll in Sofiane Feghouli sta bila bolj kislih obrazov, ko so ju na poti s stoženske zelenice proti slačilnici ustavljali otroci in prosili za fotografijo. To je bil velik večer Domžal!

Nogomet V finalu Lige prvakov za Atletico, na Roland Garrosu za Đokovića

24.05.2016

V reprezentanci, v katero je bil prvič vpoklican februarja 2011 za tekmo proti Albaniji, je Vid Belec do zdaj zbral le en nastop. Po Lionelu Messiju bo zdaj zrl v oči še Zlatanu Ibrahimoviću.

Kolesarstvo Foto/video: Naj živi Giro!

21.05.2016

S televizijskim kolegom Davidom Črmeljem na štart v Palmanovo in cilj v Čedadu ali raje sam na kakšen klanec v Benečiji?

Stran 26 od 57
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov