Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Poletna noč: Poklon nepozabnim popevkam Ditke Haberl, Alenke Pinterič in Nece Falk, 1. del

Avtorji Matej Rijavec

Prva liga Biser, ki sanja o Barceloni, bo treba dobro unovčiti

16.08.2015

"Želim napredovati in opozoriti ljudi nase, predvsem pa prispevati k izboljšanju naše ekipe ter jo narediti ponosno in srečno," pravi Blessing Eleke, trenutno najboljši strelec Prve lige TS.

Citat za prebrat Borut Mehle

04.08.2015

Vsaj ena motivacija je možna. Da so sodniki v tekmo vstopili z bojaznijo, da bi jim po tekmi kdo očital, da so sodili za Olimpijo (Z. Z.). Potemtakem jim je uspelo. Pridni.

Prva liga Pušnik: Ena lastovka še ne prinese pomladi

19.07.2015

Nogometni navdušenci v Ljubljani so veliko pričakovali od uvodne tekme Olimpije v 25. DP-ju. Nekaj neznank so razrešili, a za realno oceno moči njihovega kluba bo treba počakati na težje tekmece.

Nogomet Trpeli so, a si vseeno priborili rumeno majico

15.07.2015

Ko je Marko Šuler sinoči že v 5. minuti zatresel mrežo, je kazalo, da bi bil lahko Maribor kot Chris Froome, ki je na Touru iz boja za skupno zmago bliskovito izločil Astano in njenega aduta Nibalija.

Prva liga Pušnikova realnost: že ob osnovnih vajah nekateri ne morejo hoditi

03.07.2015

Po treh tednih v novi službi lahko Marijan Pušnik že postreže s prvimi jasnejšimi vtisi o vodenju nogometne Olimpije. Z MMC-jem jih je delil v četrtek dopoldne na stadionu ŽAK-a v Spodnji Šiški.

Zabava in slog Foto/video: Albert II., Tina Maze in druščina zbrali 13.000 evrov

22.06.2015

"Oprostite, ker nisem v dobri formi," se je gledalcem opravičil monaški knez Albert II. med premorom včerajšnje dobrodelne nogometne tekme v Biljah pri Novi Gorici.

Prva liga Maribor na pragu 13. zvezdice, do nje lahko pride že prihodnji teden

30.04.2015

Kot bi želeli Olimpijo dodatno izzvati, so v mariborskem klubu včeraj demonstrirali svojo premoč v slovenskem nogometnem prostoru s predstavitvijo Tine Maze in Petra Prevca v vijoličastem dresu.

Citat za prebrat Bojan Jokić

15.04.2015

Bal sem se igranja po sedmih mesecih, toda potem sem se počutil zelo dobro, zelo sem zadovoljen. Poškodba je bila težja, okrevanje pa daljše od pričakovanega.

Prva liga Matić: Mariborčani so mojstri igre na rezultat

09.04.2015

"Glede na to, kar smo videli, sta to bolj dve izgubljeni točki kot ena dobljena," je bil po sinočnjem derbiju proti Mariboru v Stožicah (0:0 ) kar malce slabe volje Andraž Šporar.

Nogomet Krajnc: Najtežje je bilo pokrivati Kloseja

24.03.2015

Mladi branilec Luka Krajnc vse bolj opozarja nase v italijanski nogometni ligi, v petek pa bi na tekmi proti San Marinu kaj lahko dočakali tudi njegov krstni nastop v slovenski članski reprezentanci.

Zimski športi Tepeš: Ne popuščam pred nikomer

23.03.2015

"Res mu ne bo lahko v Sloveniji. Moral se bo preseliti in pridobiti drugo državljanstvo. Od nas bo dobil nagrado za pošten boj," se je o Juriju Tepešu pošalil trener nemških skakalcev Werner Schuster.

Prva liga Iz neprofesionalnega Kuvajta k profesionalcu, ki ga pozna že deset let

27.02.2015

"Vsa čast soigralcem za narejeno jeseni. Toda zdaj je treba to pozabiti, treba je dobro igrati naprej." Tako Juninho, stari znanec slovenskih zelenic, ki se je po dobrih treh letih vrnil v Domžale.

Stran 29 od 56
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov