Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Matej Rijavec

Slovenija Jedrnat, aktualen in z vami že 30 let - teletekst RTV Slovenija

07.05.2014

Na današnji dan pred 30 leti je takratna RTV Ljubljana začela oddajati teletekst. O začetkih teleteksta pri nas smo se pogovarjali s prvim urednikom Luko Škobernetom.

Zimski športi Vogrinec: Lahko pride sveti Peter, pa ne more napraviti ničesar

21.11.2013

"Edini proizvod, ki ga imamo, je Tina Maze. Drugega nimamo. Če nimaš rezultata, nimaš proizvoda in nimaš česa tržiti," je začaran krog, v katerem se vrti slovensko alpsko smučanje, na okrogli mizi ...

Nogomet "Slovan ima spet zdrav temelj, kar je treba izkoristiti"

08.11.2013

"Toliko dobrih nogometašev, kot se je tu izšolalo, dvomim, da jih ima Rio ali pa Copacabana," je bila ena izmed misli Petra Lovšina na slovesnosti ob 100. obletnici Slovana, ki so jo pripravili v ...

Nogomet Maribor še naprej mučijo začetki tekem, Tavaresa pa končnice

20.09.2013

Trinajsta tekma Maribora v Evropski ligi res ni bila srečna. Lov na izenačenje se je končal na krut način: z visokim porazom z 2:5 proti Rubinu in vzklikom s tribun: "Zlatko, odj*** Čačića!"

Nogomet Iličić prvič za "Violo" na uradni tekmi, Anđelković gol posvetil sinu

27.08.2013

Kot kaže, bo Josip Iličić vendarle pripravljen, da prvič zaigra v reprezentanci pod vodstvom Srečka Katanca. Sinoči je bil ob zmagi Fiorentine nad Catanio v Serie A na zelenici od 66. minute.

Nogomet Foto: Iličić po prvem druženju z novinarji izpustil trening

02.08.2013

Josip Iličić je na pripravah Fiorentine v Moeni, 1210 m nad morjem v Dolomitih, dočakal dan za predstavitev medijem. V "savno stampa", kakor so jo poimenovali novinarji, je vstopil malo pred 16.00.

Nogomet Kek: Zelo sem bil razočaran, ko je Olimpija izpadla

29.07.2013

10.000 gledalcev je v nedeljo popoldne pripravilo sijajno kuliso na Kantridi, a na derbiju 3. kroga hrvaškega prvenstva med Rijeko in Dinamom niso dočakali zadetka.

Nogomet Velikonja: Mogoče mi je Premier liga bolj pisana na kožo kot druga liga

26.06.2013

Etien Velikonja je odločen, da zaigra v elitni angleški ligi, čeprav je v pretekli sezoni pri Cardiff Cityju zbral le tri nastope v drugi ligi, večino časa pa dosegal zadetke za rezervno ekipo.

Nogomet Foto/video: Nogomet in košarka v Biljah z roko v roki za pomoč otrokom

23.06.2013

Dunking Devilse je tokrat samo pozdravil, ni pa se mogel upreti skušnjavi, da ne bi ob Valterju Birsi in Timu Matavžu znova prikazal vsaj nekaj svojega vratarskega znanja na nogometnem igrišču.

Prva liga Voznik s skromnimi priporočili, ki je v roke dobil še drugega bentleyja

08.06.2013

Ko je 22. decembra 2011 Ante Čačić sedel na klop zagrebškega Dinama, je bilo presenečenje popolno. Podobno ali najbrž še večje kot tisti dan, ko je s šalom Maribora paradiral po Ljudskem vrtu kot ...

Nogomet Gobec: Ta poraz boli bolj kot lanski v Stožicah

30.05.2013

Sebastjan Gobec si bo v letošnji sezoni dobro zapomnil Koper. Na Bonifiki je septembra postal rekorder po številu nastopov v DP-ju, novembra je na domači tekmi proti "kanarčkom" utrpel dvojni zlom ...

Nogomet Wembley - verjetno najslavnejši stadion na svetu

25.05.2013

"Stadion je preprosto - fantastičen." To je zapisal Mike Collett , nogometni urednik pri Reutersu, ob svojem prvem obisku novega Wembleyja pred dobrimi šestimi leti.

Stran 32 od 57
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov