Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Matej Rijavec

Nogomet Že v teh dneh želijo pokazati, da lahko naredijo kaj uspešnega

22.03.2016

Pretekli mesec je minilo 13 let, odkar je Boštjan Cesar odigral prvo tekmo za slovensko reprezentanco. Tedaj je bil "piščanec" ob deset in več let starejših Zahoviču, Pavlinu in Simeunoviću.

Prva liga V Krškem prepričani, da ne bodo padli tako kot jeseni

11.03.2016

Tomaž Petrovič je kot trener Olimpijinih selekcij U-8, U-10 in U-12 spremljal prve korake Jana Oblaka in Andraža Šporarja na nogometnih igriščih. V tej sezoni uspešno vodi člansko moštvo Krškega.

Prva liga Pavlović o morebitnih ukrajinskih vlagateljih: Niso "šalabajzerji"

25.02.2016

Na eni strani milijoni pri Mariboru in Olimpiji, na drugi strani prazna blagajna pri Rudarju. To je realnost slovenske nogometne lige. V Velenju išče rešitev nekdanji član knapov Zoran Pavlović.

Prva liga Nikolić o zamenjavi za Hentyja: Najbolj si želim Lazovića

22.02.2016

Novega trenerja Olimpije Marka Nikolića je slačilnica dobro sprejela, nogometaši so zadovoljni z njegovim načinom dela. Slišati je, da ga cenijo tudi vodilni možje v Mariboru.

Prva liga 18-letno popotovanje iz Ljubljane do Maribora

19.02.2016

"Da bi pri Olimpiji šel od mladincev med člane, so od mene zahtevali denar. Zato sem šel v peto avstrijsko ligo - Klopeiner See," je bil iskren Milivoje Novaković v MMC-jevem klepetu septembra 2008.

Nogomet Največ pohval Belcu, Šporar na udaru zaradi "šopinga" v Zürichu

09.02.2016

Konec tedna je postregel z le enim zadetkom slovenskih nogometnih reprezentantov. A ni bil Valter Birsa tisti, ki je prejel najvišjo statistično oceno v prvih ligah po Evropi.

Kolesarstvo "Potrebovali so 10 let, da so začeli verjeti v EPO. Enako je z motorji."

06.02.2016

Začelo se je leta 2010, ko so uporabo motorja očitali Fabianu Cancellari. Mednarodna kolesarska zveza je poostrila nadzor in prejšnjo soboto tudi odkrila prvi primer t. i. mehanskega dopinga.

Nogomet Namesto v Liverpool po oživitev kariere na "Katančev" stadion

01.02.2016

Tim Matavž si je obetal, da bi konec februarja morda okusil igranje na slovitem Anfieldu, a njegova nova realnost je boj za minute v dresu najstarejšega italijanskega kluba Genoe.

Nogomet Foto: Na prenovljenem Friuliju večer po okusu Interjevih navijačev

13.12.2015

Enajstič v letošnji sezoni je Samir Handanović ostal nepremagan, ko se je v soboto vrnil v Videm in od tam z Interjem odšel z visoko zmago z 0:4.

Prva liga Cvijanovićev telefon po zmagi Gorice poln čestitk iz Maribora

30.11.2015

Nedeljski zadetek Gorana Cvijanovića v Stožicah resda ni tako odmeven kot mojstrovina na derbiju med Olimpijo in Mariborom marca 2012, vseeno pa je po njem na Štajerskem marsikdo zavpil "Cvijo viola!"

Nogomet Video: Kako smo se veselili prvega preboja na veliko tekmovanje

12.11.2015

"Naredili smo takšno delo, da je dejansko fenomenalno!" je dejal Srečko Katanec nekaj minut po senzacionalni uvrstitvi na Euro 2000, ko je bila zadnja prepreka pred Slovenijo tako kot letos Ukrajina.

Nogomet Gola, ki ga nihče ni videl, se spomnijo tudi tedaj še otroci

11.11.2015

Ko se je Slovenija 17. novembra 1999 prvič uvrstila na Euro, je bilo Kevinu Kamplu devet let. Benjamin Verbič jih je 10 dni po tekmi v Kijevu dopolnil komaj šest.

Stran 27 od 56
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov