Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Matej Rijavec

Nogomet "Navajen sem delati. Mislim, da ne bom dolgo brezposeln."

19.12.2017

"Ko sem na posnetkih videl nekatere trenutke, tekme oziroma sebe, mi je srček spet hitreje zaigral," je na prednovoletnem sprejemu NZS-ja dejal Milivoje Novaković, od junija nogometni upokojenec.

Nogomet Iličić že pozna recept, kako premagati obrambo Borussie

11.12.2017

Poleg atraktivnega žreba in srečanja z Janom Oblakom se je Benjamin Verbič razveselil še ene novice iz Nyona: na podlagi posebne statistike je drugi najboljši igralec skupinskega dela Evropske lige!

Nogomet "Nisem kopija Katanca. Vedno sem delal s svojo glavo."

05.12.2017

Slovenija je z imenovanjem Tomaža Kavčiča dobila sedmega selektorja nogometne reprezentance, ki ga poznamo predvsem po vodenju mladih nogometašev pred leti, za širšo javnost pa je precejšnja neznanka.

Nogomet Zadetek, a tudi poraz Matavža na gostovanju pri nekdanjem klubu

20.11.2017

Tim Matavž je v nedeljo dosegel sedmi zadetek v letošnji sezoni nizozemskega prvenstva, a se je Vitesse iz Groningena, kjer je primorski napadalec igral med letoma 2007 in 2011, vrnil brez točk.

Prva liga Abass: Žogo poskušam imeti vseskozi na očeh

17.11.2017

Issah Abass je na pokalnem derbiju prejšnji teden načel mrežo Maribora, na petkovem prvenstvenem derbiju pa je prvič po več kot dveh mesecih začel tekmo v Prvi ligi TS.

Nogomet Na pokalnem derbiju stop za preveč čakanja in spoštovanja

09.11.2017

"Težko opišem, koliko sem se 'sekiral'," pravi Nik Kapun, ki je preživljal pravo nočno moro zaradi poškodbe ahilove tetive in kar 11 mesecev ni igral za Olimpijo, zdaj pa je znova član udarne postave.

Citat za prebrat Igor Bišćan

08.11.2017

Javnost morda razmišlja, da imamo boljšo ekipo, a sam nisem prepričan, da bi se lahko proglasili za favorita. Ekipi sta precej enakovredni v vseh delih moštva, prav tako psihološko in rezultatsko.

Nogomet Balažic in Cvijanović s po dvema zadetkoma zasenčila reprezentante

06.11.2017

Bolj kot predstave slovenskih nogometašev v tujini je konec tedna zaznamovala napoved Matjaža Keka, da "ne namerava pospraviti stvari in pobegniti v Slovenijo" , to pa je na položaju prvega favorita ...

Nogomet Avstrijski golgeter v Mariboru obudil spomin na igranje v Ligi prvakov

19.10.2017

Darko Milanič je imel na tekmi proti Liverpoolu posebnega navijača: Ivica Vastić, edini avstrijski nogometaš, ki je zadel tako na svetovnem kot evropskem prvenstvu, je bil šest let njegov soigralec ...

Nogomet Pri lizanju ran se morajo oprijeti izkušnje proti Chelseaju izpred treh let

18.10.2017

Nogometaši Maribora po porazu proti Liverpoolu že pogledujejo proti novim tekmecem, a na obzorju se bo zelo kmalu znova pojavil angleški velikan.

Nogomet Foto/video: Na Anfieldu videl zadnji gol Gerrarda, čez dva tedna bo gledal Maribor

18.10.2017

Tako predano, kot je nekoč igral za Celje in slovensko rokometno reprezentanco, Uroš Šerbec navija za Liverpool. Sinoči seveda ni zamudil priložnosti za ogled tekme v Ljudskem vrtu.

Nogomet Kampl "iz hotela" najboljši igralec tekme v Dortmundu

16.10.2017

Samo šest od 23 slovenskih nogometašev, ki igrajo v tujini in ki so bili na seznamu Srečka Katanca na zadnjih dveh reprezentančnih akcijah, se je pretekli konec tedna s svojimi klubi veselilo zmag.

Stran 21 od 57
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov