Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Matej Rijavec

Kolesarstvo "Potrebovali so 10 let, da so začeli verjeti v EPO. Enako je z motorji."

06.02.2016

Začelo se je leta 2010, ko so uporabo motorja očitali Fabianu Cancellari. Mednarodna kolesarska zveza je poostrila nadzor in prejšnjo soboto tudi odkrila prvi primer t. i. mehanskega dopinga.

Nogomet Namesto v Liverpool po oživitev kariere na "Katančev" stadion

01.02.2016

Tim Matavž si je obetal, da bi konec februarja morda okusil igranje na slovitem Anfieldu, a njegova nova realnost je boj za minute v dresu najstarejšega italijanskega kluba Genoe.

Nogomet Foto: Na prenovljenem Friuliju večer po okusu Interjevih navijačev

13.12.2015

Enajstič v letošnji sezoni je Samir Handanović ostal nepremagan, ko se je v soboto vrnil v Videm in od tam z Interjem odšel z visoko zmago z 0:4.

Prva liga Cvijanovićev telefon po zmagi Gorice poln čestitk iz Maribora

30.11.2015

Nedeljski zadetek Gorana Cvijanovića v Stožicah resda ni tako odmeven kot mojstrovina na derbiju med Olimpijo in Mariborom marca 2012, vseeno pa je po njem na Štajerskem marsikdo zavpil "Cvijo viola!"

Nogomet Video: Kako smo se veselili prvega preboja na veliko tekmovanje

12.11.2015

"Naredili smo takšno delo, da je dejansko fenomenalno!" je dejal Srečko Katanec nekaj minut po senzacionalni uvrstitvi na Euro 2000, ko je bila zadnja prepreka pred Slovenijo tako kot letos Ukrajina.

Nogomet Gola, ki ga nihče ni videl, se spomnijo tudi tedaj še otroci

11.11.2015

Ko se je Slovenija 17. novembra 1999 prvič uvrstila na Euro, je bilo Kevinu Kamplu devet let. Benjamin Verbič jih je 10 dni po tekmi v Kijevu dopolnil komaj šest.

Prva liga Šporar: Z glavo smo bili vedno pri ligi, kar se je v pokalu poznalo

01.11.2015

Marijan Pušnik lahko danes mirno nazdravi za 55. rojstni dan. V sobotnem zgodnjem popoldnevu je njegova Olimpija v Celju vsaj za nekaj časa pomirila strasti po pokalnem izpadu med tednom.

Prva liga Za derbi bi jih potrebovali 143. Koliko je vseh, policija ne razkriva.

23.10.2015

Novinarska konferenca NK Olimpija o odpovedi derbija proti Mariboru ni postregla z veliko novimi informacijami. Predsedniku Milanu Mandariću je najbolj žal navijačev, ki se jim je tudi opravičil.

Nogomet Kroglice pripravljene, večina Slovencev si želi Madžare

17.10.2015

Nogometna Slovenija bo od danes živela v pričakovanju dodatnih kvalifikacij za Euro 2016. Bo čakala Zlatana Ibrahimovića, Edina Džeka, Andreja Jarmolenka ali Madžare brez pravega zvezdnika?

Citat za prebrat Kliton Bozgo

13.10.2015

Če se Slovenija in Albanija srečata v Franciji, bom najsrečnejši človek na svetu. To bi bil praznik. S prijatelji bomo v tem primeru navijali za nogomet.

Nogomet Zemanu (še) ni povedal, da navija za Juventus

09.10.2015

Domen Črnigoj, ki bo novembra dopolnil 20 let, velja za enega najperspektivnejših slovenskih nogometašev. Po tekmi Slovenije in Italije (U-21) smo se z njim pogovarjali tudi o prestopu v Lugano.

Prva liga V Ljubljani treniral z vratarji, zdaj je vesel, da pomaga doma

05.10.2015

Ko se je avgusta 2013 v Stuttgartu z Rijeko veselil uvrstitve v Evropsko ligo, je bila kariera Matije Škarabota na vrhuncu. Sledila je težka poškodba, črno obdobje pri Olimpiji in vrnitev v Gorico.

Stran 28 od 57
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov