Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Matej Rijavec

Prva liga Milanič: Cvijanović je izjemen talent in delavec

22.03.2012

Po sedem zadetkov sta v tej sezoni Prve lige si dosegla Etien Velikonja in Goran Cvijanović. Če se od prvega seveda pričakuje predvsem čim več žog v mreži, pa je strelska statistika drugega vsaj ...

Nogomet Dedić: Mogoče bi bilo bolje, če bi streljal v drugi kot

01.03.2012

"Sem optimist. Verjamem, da bomo v kvalifikacijah pravi," je bil odločen Mišo Brečko po sredinem remiju z 1:1 v Kopru proti Škotski. "Smo na pravi poti," je dodal Zlatko Dedić.

Nogomet Krhin upa, da bo po treh mesecih prepričal tudi Piolija

01.03.2012

Pred dvema letoma in pol Anglija, zdaj Škotska. Otoški ekipi sta pomenili mejnik v reprezentančni karieri Reneja Krhina. Na Wembleyju je septembra 2009 prvič dobil priložnost pri članih, sinoči je v ...

Nogomet Milivoje Mišo Nova Novaković - pozno odkrit, zgodaj upokojen

24.02.2012

"V življenju lahko dosežeš marsikaj," je moto Milivoja Novakovića , in prav vanj je morda najlepše zajeta njegova zelo zanimiva kariera.

Nogomet Od direktorja čistilnega servisa do zambijskega junaka

12.02.2012

13-milijonska Zambija, nekdanja britanska kolonija, bo danes zvečer nepričakovano stiskala pesti za svoje nogometaše v finalu afriškega prvenstva. Posebej zanimiva je zgodba njihovega selektorja.

Preostali športi Čujec za MMC: Zdaj se tudi proti najboljšim ne več samo branimo

30.01.2012

Kristjan Čujec je edini profesionalec v slovenski reprezentanci v futsalu, ki bo od torka sodelovala na EP-ju v Zagrebu. Igra v Španiji za Cajo Segovio, zato dobro pozna prvega tekmeca Slovenije.

Prva liga "Da prvoligaški igralec nima niti za eno pivo, je res žalostno"

14.01.2012

Nogometni klub Celje preživlja težke čase. Zaradi slabega finančnega stanja ga je v petek zapustil še kapetan Zoran Pavlović in pred Celjani je brez dvoma težka pomlad.

Nogomet Estonsko pivo za "Sarmo" končalo v Činetovem kombiju

01.01.2012

V drugem delu intervjuja je MMC-jeva športna osebnost leta Samir Handanović spregovoril o rojstvu sina in slovenski reprezentanci. Zaupal nam je tudi, ali prebira komentarje pod novicami o sebi.

Nogomet MMC-jeva športna osebnost leta: Samir Handanović

31.12.2011

Že štiri leta je eden izmed zaščitnih znakov Udineseja. Letos je postal še oče in kapetan slovenske nogometne reprezentance. Ugledni ESPN ga je včeraj uvrstil v najboljšo enajsterico leta v Serie A.

Nogomet Reja: Če bi poslušal vse tisto, kar pravijo "časopisarji", Bog pomagaj!

28.12.2011

Vse poti vodijo v Rim, pravi pregovor. A ko je Edy Reja kot 16-letni fant zapuščal domači Ločnik pri Gorici, si ni predstavljal, da ga bo pot čez slabega pol stoletja res pripeljala prav tja.

Nogomet Stojanović še nima termina za Korena

20.12.2011

Slaviša Stojanović se še vedno ni srečal z Robertom Korenom in Milivojem Novakovićem, vendar naj bi bila vsa odprta vprašanja rešena - kot napovedano - do konca meseca.

Nogomet "Charleroi" po 11 letih dobil naslednika, to je zdaj "Brugge"

01.12.2011

Trditev, da so mariborski nogometaši sinoči v Ljudskem vrtu doživeli svoj "Waterloo", bi bila pretirana, so pa nedvomno dodali v slovenski besednjak nov sinonim za najbolj neverjetne nogometne ...

Stran 37 od 56
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov