Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Matej Rijavec

Nogomet Video: Prijateljska tekma le na papirju, Cimerotić osmešil Panuccija

23.03.2011

V torek ste lahko obudili spomin na prvi tekmi med nogometaši Slovenije in Italije, danes to lahko storite s tretjo. Odigrana je bila v Trstu avgusta 2002 in še zdaleč ni bila le prijateljska tekma.

Nogomet Video: Cesar imel občutek, da ga bo zabil

24.03.2011

Na 9. oktober 2004 se slovenski nogometni navijači radi spomnijo. V Celju so Slovenci še drugič v dobrih dveh letih ugnali Italijane in jim zadali edini poraz na poti do naslova svetovnega prvaka.

Nogomet Video: Nepriznani gol Milaniča v Mariboru, v Vidmu dobro branil Zupan

22.03.2011

Slovenski ljubitelji nogometa odštevajo še zadnje dneve do velikega spektakla v Stožicah, kamor prihaja v petek Italija. Na MMC-ju lahko obudite spomin na dozdajšnje medsebojne tekme!

Prva liga Statistični pregled derbijev med Olimpijo in Mariborom

11.03.2011

Na sobotnem devetem derbiju med novo Olimpijo in Mariborom bodo Ljubljančani znova lovili prvo zmago nad vijoličastimi. Dozdajšnja statistika: šest zmag Maribora in dva remija.

Nogomet Cesar: Gotovo bo tudi kdo iz Italije navijal za nas

03.03.2011

24 odigranih tekem, 3 zadetki, 11 rumenih kartonov, 2 izključitvi in seveda "incident" s Samuelom Eto'ojem. To je statistika Boštjana Cesarja

Citat za prebrat Maurizio Zamparini

27.02.2011

Rossi ima en odstotek možnosti, da ostane v Palermu, poskušajte staviti. Moštvo je povsem razpadlo, uničil je moj Palermo.

Prva liga Florjanič: Predsednik mora pomagati pri lobiranju za sredstva pokroviteljev

23.02.2011

Slovensko nogometno prvenstvo se te dni prebuja iz zimskega "spanca". Predsednik Združenja klubov I. SNL Branko Florjanič verjame, da bo kljub težavam sezono preživelo vseh 10 udeležencev.

Nogomet Čeferin: Lažje urediti odnose z reprezentanti kot pomagati klubom

18.02.2011

Ravno v trenutkih, ko je Tina Maze v Garmischu smučala zlati kolajni naproti, so se na Brdu pri Kranju zbirali delegati na volilni skupščini NZS-ja. Korošici so med sejo namenili tudi bučen aplavz.

Nogomet Birsa: Določene papirje je treba še urediti

03.02.2011

Valter Birsa je v pogovoru za MMC zanikal, da je že podpisal pogodbo z Genoo: "Uradno pogodba še ni podpisana. Določene papirje je treba še urediti, da bo vse v skladu s pravilniki Fife."

Tenis Vložek, vreden ene dobre hiše, se počasi obrestuje

19.01.2011

Blaž Kavčič se je rodil v znani smučarski družini, a glede na to, da mu je bolj všeč, da je malo topleje in da rad malo dlje spi, ni čudno, da se je zapisal drugi ljubezni svojega dedka - tenisu.

Nogomet Bitka za Simičevega naslednika prehaja v odločilno obdobje

15.01.2011

Člani izvršnega odbora Nogometne zveze Slovenije bodo v ponedeljek določili datum volitev predsednika NZS-ja. Te naj bi bile 17. februarja, torej natanko tri mesece po odstopu Ivana Simiča.

Preostali športi Zavčeve želje: ostati na vrhu in se spopasti tudi z "nepremagljivimi"

24.12.2010

"Leva roka ven ... in nazaj, desna roka ven ... in nazaj. To je moje delo, to delam jaz." Tako se je na prireditvi Športnik leta v Sloveniji predstavil Dejan Zavec, resnično "Mr. Simpatikus".

Stran 43 od 57
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov