Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Matej Rijavec

Nogomet Radosavljevič ruskega mraza ne pogreša, ligo pa

06.10.2010

Potem ko je bilo poletje zaradi iskanja novega kluba zanj precej stresno, je Aleksander Radosavljevič oktobrski zbor slovenske nogometne reprezentance pričakal miren.

Nogomet "Ribiči" v zagato spravili tudi nekaj malo večjih rib

06.10.2010

Če za koga še posebej velja, da je nogomet odličen oglas, so to prav gotovo Ferski otoki. Le kdo bi jih poznal, če njihova reprezentanca ne bi že 20 let igrala v kvalifikacijah za EP in SP?

Nogomet Zahovič: "Mislim, da je bil ta derbi najmirnejši v moji karieri"

01.10.2010

Zlatka Zahoviča je življenje izučilo, da je treba človeka poznati in šele takrat soditi. Da bi še bolje spoznali in bomo lažje sodili njega samega, smo obiskali Španske borce.

Prva liga Zahovič kot Julij Cezar: Prišli, videli, zmagali

30.09.2010

"Za nas je prvo mesto na lestvici večjega pomena kot zmaga nad Olimpijo. Sem smo prišli zmagati zaradi vodstva na lestvici, če premagaš ob tem Olimpijo, pa še toliko bolje," so bile besede Zlatka Zaho ...

Nogomet "Nova" v Tošićev avto, Koren na avtobus, oba pa mimo novinarjev

08.09.2010

Milivoje Novakovič je na kritike po porazu proti Severni Irski odgovoril z zadetkom na Marakani, od katere pa se je poslovil brez dodatnih pojasnil novinarjem, saj jim ni namenil niti ene izjave.

Nogomet Foto: V Beogradu odmeva "Gremo, cela ulica!"

07.09.2010

"Snemi to kapo, ali hočeš, da te napadejo?" je policist sredi beograjskega Trga republike opozoril enega od slovenskih navijačev, ki so pod stalnim policijskim nadzorom.

Nogomet Ačimovič: "Navijam za Jugoslavijo!"

07.09.2010

Polovica Srbov verjame v zmago svoje nogometne reprezentance na kvalifikacijski tekmi za Euro 2012, ki bo nocoj v Beogradu. Da bo slavila Slovenija, jih meni 17, remi pa jih napoveduje 34 odstotkov.

Nogomet Foto: Iličič odšepal z "balkanskega Wembleyja"

06.09.2010

Nostalgija, splavi, čevapčiči ... Vse to zvablja Slovence v Beograd, tokrat pa jih je v prvi vrsti nogomet. Matjaž Kek navijačem obljublja, da jih Slovenija ne bo pustila na cedilu.

Nogomet Slovenci uživajo spoštovanje Srbov, ki pa doma ne oddajajo točk kar tako

06.09.2010

Še v petek je slovenski nogometni tabor preveval optimizem pred začetkom kvalifikacij, srbskega pa precejšnja negotovost po neuspešnem SP-ju. Čez noč se je precej stvari postavilo na glavo.

Nogomet Kot da vsega hudega ni bilo dovolj, Birso čakal še težak 3. polčas

04.09.2010

Avtobus slovenske reprezentance je že zdavnaj odpeljal, ko je iz slačilnice po tekmi proti Severni Irski stopil Valter Birsa. Dopinški test ga je pod tribunami Ljudskega vrta zadržal vse do polnoči.

Nogomet Zgodovina ni pomembna, znova se bo seštevalo od ničle

01.09.2010

Za tiste slovenske navijače, ki so se poleti še radi ozrli proti Južni Afriki in obujali spomine, je prvi septembrski dan skrajni čas, da se v skladu s paradigmo Matjaža Keka usmerijo v sedanjost in p ...

Prva liga Niti Milan ni mogel mimo Palerma, ki je štartal s "pole positiona"

30.08.2010

Zlatko Zahovič je bil v nedeljo dobre volje. Po uspešni evropski zgodbi - sploh kar se tiče izkupička od prodaje igralcev - je njegov Maribor zmagoviti niz nadaljeval tudi v Prvi ligi si.

Stran 44 od 56
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov