Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Matej Rijavec

Nogomet Maribor upa, da jo bo odnesel bolje kot Sturm in Salzburg

22.07.2011

Nogometaši Maccabija iz Haife se 3. avgusta po 8 letih vračajo v Slovenijo. V sezoni 2003/04 so v Pokalu Uefa tesno izločili CMC Publikum, zdaj bodo tekmeci Maribora v 3. predkrogu Lige prvakov.

Prva liga V Murski Soboti veselje, v Celju negotovost

16.07.2011

Triglav, CM Celje, Nafta in Mura 05 je četverica klubov, ki naj bi se v novi sezoni Prve lige si borila za obstanek. Še največ optimizma je v Fazaneriji, ki bo dala tekmovanju novo dimenzijo.

Nogomet Nogometaši Splita rajali ob dalmatinski himni, trener poslušal himno Lige prvakov

15.07.2011

"Večeras je naša fešta," so peli nogometaši Domžal na novinarski konferenci po zmagi v finalu Pokala Hervis konec maja. Sinoči so se s to pesmijo veselili njihovi tekmeci - navijači in igralci Splita.

Nogomet Očka Radujko s 23-ico na hrbtu znova zabija

08.07.2011

Dalibor Radujko je z dvema zadetkoma proti Širokemu Brijegu spomnil na čase, ko je bil v predlanski sezoni z nekaj goli zelo pomemben kamenček v mozaiku Luke Kopra, ki je tedaj postala državni prvak.

Nogomet Matavž verjame, da bodo prišle še boljše ponudbe

05.07.2011

Tim Matavž se je v nedeljo zvečer znova podal v Groningen in v ponedeljek tam že treniral. V Napoli ne bo prestopil, ali bo morda v Ajax, kjer je želel igrati že kot otrok, pa bo jasno v prihodnjih ...

Nogomet Foto/video: Pahor branil, "Sarma" napadal, Strel le gledal

02.07.2011

"Ne vem, s katerega planeta je ta tip. Ne razumem, kako se lahko tako giblje po igrišču." Takšne in podobne misli se po petkovem spektaklu v Biljah niso podile le po glavi Denisa Avdića.

Kolesarstvo Koren: Mislim, da bomo Bassa v Pariz pripeljali res visoko

30.06.2011

Kristijan Koren bo med štirimi Slovenci, ki bodo v soboto začeli Dirko po Franciji, najmanj obremenjen s svojimi izidi. Njegova glavna naloga bo pomoč Ivanu Bassu.

Kolesarstvo Brajkovič: Želim si vsaj sedmo mesto, pa ne zaradi Valjavca

27.06.2011

Tour de France 2011 bo za Janija Brajkoviča najzahtevnejši izpit dozdajšnje kariere. Pri 27 letih preprosto mora dokazati, zakaj je nekoč veljal za enega najobetavnejših kolesarjev na svetu.

Nogomet Ilirijo ustanovili dva dni po "prvi veliki football-tekmi"

23.06.2011

Z drevišnjo prijateljsko tekmo med Olimpijo in Partizanom bodo prireditve ob praznovanju 100-letnice nogometa v Ljubljani doživele vrhunec. A če smo natančnejši, so nogomet v slovenski prestolnici ...

Prva liga Iz ene od najlepših vasi v veliko mesto - z željo uspeti kot vzornik Vidić

01.06.2011

Rojen 19. 9. 1994. Zanj se je zanimal Chelsea, pristal je v Genoi. V nedeljo je bil najmlajši v že tako mladi začetni enajsterici Maribora na tekmi proti Domžalam. Luka Krajnc iz Kaple na Kozjaku.

Prva liga Milanič: Imeli bomo burno in vroče poletje

30.05.2011

Dvojec Darko Milanič-Zlatko Zahović, ki je nogometaše Maribora po dveh letih popeljal do novega naslova, ne bo imel veliko počitka. Vijoličasti se bodo znova zbrali 12. junija na tradicionalni ...

Nogomet Wembley - verjetno najslavnejši stadion na svetu

28.05.2011

"Stadion je preprosto - fantastičen." To je zapisal Mike Collett, nogometni urednik pri Reutersu, ob svojem prvem obisku novega Wembleyja pred dobrimi štirimi leti.

Stran 41 od 56
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov