Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Matej Rijavec

Nogomet Ačimovič: "Navijam za Jugoslavijo!"

07.09.2010

Polovica Srbov verjame v zmago svoje nogometne reprezentance na kvalifikacijski tekmi za Euro 2012, ki bo nocoj v Beogradu. Da bo slavila Slovenija, jih meni 17, remi pa jih napoveduje 34 odstotkov.

Nogomet Foto: Iličič odšepal z "balkanskega Wembleyja"

06.09.2010

Nostalgija, splavi, čevapčiči ... Vse to zvablja Slovence v Beograd, tokrat pa jih je v prvi vrsti nogomet. Matjaž Kek navijačem obljublja, da jih Slovenija ne bo pustila na cedilu.

Nogomet Slovenci uživajo spoštovanje Srbov, ki pa doma ne oddajajo točk kar tako

06.09.2010

Še v petek je slovenski nogometni tabor preveval optimizem pred začetkom kvalifikacij, srbskega pa precejšnja negotovost po neuspešnem SP-ju. Čez noč se je precej stvari postavilo na glavo.

Nogomet Kot da vsega hudega ni bilo dovolj, Birso čakal še težak 3. polčas

04.09.2010

Avtobus slovenske reprezentance je že zdavnaj odpeljal, ko je iz slačilnice po tekmi proti Severni Irski stopil Valter Birsa. Dopinški test ga je pod tribunami Ljudskega vrta zadržal vse do polnoči.

Nogomet Zgodovina ni pomembna, znova se bo seštevalo od ničle

01.09.2010

Za tiste slovenske navijače, ki so se poleti še radi ozrli proti Južni Afriki in obujali spomine, je prvi septembrski dan skrajni čas, da se v skladu s paradigmo Matjaža Keka usmerijo v sedanjost in p ...

Prva liga Niti Milan ni mogel mimo Palerma, ki je štartal s "pole positiona"

30.08.2010

Zlatko Zahovič je bil v nedeljo dobre volje. Po uspešni evropski zgodbi - sploh kar se tiče izkupička od prodaje igralcev - je njegov Maribor zmagoviti niz nadaljeval tudi v Prvi ligi si.

Nogomet Inter bo težko vreči s prestola, zelo zanimivo pa bo pod njim

28.08.2010

Še prejšnji teden je bilo nepredstavljivo, da bi v Serie A igralo sedem Slovencev, danes je to realnost. Tudi zaradi tega bo letošnje italijansko prvenstvo še posebej pod drobnogledom slovenskih ljubi ...

Nogomet Hernandez: Pri zaostanku 0:2 ni bilo prevelike panike

27.08.2010

Lani Bony Wilfried, letos Abel Hernandez. Mariboru je vrata Evropske lige še drugič zapored zaprl obetavni napadalec, ki je na dveh tekmah dosegel tri zadetke.

Prva liga Foto/video: Dragonsi pozivali upravo k odstopu

23.08.2010

Stoženski športni park je v nedeljo doživel še klubski krst. Takšnega pričakovanja pred kakšno tekmo nogometašev Olimpije v državnem prvenstvu ni bilo že vse od jeseni 2002, ko je Bežigrad napolnil pr ...

Preostali športi Z Zrnecem opravil v manj kot 5 minutah, koliko časa ga bo mučil Poljak?

19.08.2010

Še dobra dva tedna sta do boksarskega spektakla v Stožicah, kjer bo Dejan Zavec drugič branil naslov svetovnega prvaka po verziji IBF v velterski kategoriji. Ptujčan je priprave opisal posebej za MMC.

Nogomet Razigrani Maribor v boj proti "južnoameriškemu" Palermu

17.08.2010

Nogometno dogajanje v tem poletju Slovencem ni namenilo daljšega oddiha. Prejšnji teden smo na spektaklu v Stožicah doživeli začetek novega reprezentančnega obdobja, v četrtek bo Slovenija znova dihal ...

Nogomet Kirm: "Čez tri tedne bomo še veliko bolje pripravljeni"

12.08.2010

Andraž Kirm je v 30. nastopu za Slovenijo končno okusil igranje v rojstnem mestu Ljubljani. Potem ko na SP-ju ni bil preveč opazen, je bil v sredo med najbolj dejavnimi slovenskimi nogometaši.

Stran 45 od 57
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov