Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Mitja Lisjak

Kolesarstvo Cosnefroy dobil klasiko po Bretanji; Pogačar 60.

29.08.2021

Francoz Benoit Cosnefroy (AG2R Citroën Team) je veliki zmagovalec 85. klasike po Bretanji. Za zmago je v zaključku strl odpor rojaka Juliana Alaphilippa (Deceuninck Quick Step). Tadej Pogačar (UAE Emirates) je bil 60.

Formula 1 Po skoraj štirih urah VN Belgije brez boja Verstappnu

29.08.2021

Po skoraj štiriurnem čakanju zaradi preobilnih padavin so dirko formule ena za VN Belgije odpovedali po nekaj odpeljanih krogih za varnostnim avtomobilom. Max Verstappen (Red Bull) je zmagovalec, razdelili so polovične točke.

Konferenčna liga Mura v skupini s Tottenhamom, Rennesom in Vitessejem

27.08.2021

V Carigradu so opravili žreb parov skupinskega dela v Evropski in Konferenčni nogometni ligi. Slovenski prvak Mura bo v Konferenčni ligi igral s Tottenhamom, Rennesom in Vitessejem.

Nogomet Šeško junak Salzburga ob uvrstitvi v Ligo prvakov

25.08.2021

Nogometaši Salzburga so se suvereno uvrstili v Ligo prvakov, potem ko so dobili tudi povratno tekmo v Brondbyju (1:2). S krasnim zadetkom je navdušil slovenski reprezentančni napadalec Benjamin Šeško.

Na današnji dan Pred 30 leti se je kraljici motošporta predstavil Michael Schumacher

25.08.2021

V sredo je minilo natanko 30 let, ko je svojo prvo od 306 dirk formule ena v bogati karieri odpeljal legendarni nemški as Michael Schumacher.

#MMCdebata "Vsak narod si bo pisal sodbo sam"

21.08.2021

"Upajmo samo, da se bodo talibanom začeli kvariti mopedi in bo to upočasnilo njihov pohod," je bil le eden izmed odzivov MMC-jevih bralcev na prevzem oblasti v Afganistanu.

Kolesarstvo Pogačar najbolje plačani kolesar na svetu

18.08.2021

Slovenski kolesarski as, dvakratni zmagovalec Dirke po Franciji, Tadej Pogačar je po poročanju Gazzette dello Sport najbolje plačani kolesar na svetu.

Nogomet Abraham okrepil Romo; Šporar v Middlesbrough?

17.08.2021

23-letni angleški napadalec Tammy Abraham je postal novi član Rome. Zanj so Rimljani Chelseaju odšteli 40 milijonov evrov. Vse glasnejše pa postajajo govorice o prestopu Andraža Šporarja v Middlesbrough.

Formula 1 V Interlagosu brez omejitev in dirka pred polnimi tribunami

17.08.2021

Mestne oblasti v Sao Paulu so sporočile, da bo dirkaški konec tedna v Interlagosu med 5. in 7. novembrom potekal brez omejitev gibanja.

Tenis Osaka: Zame se zanimate izključno zato, ker sem tenisačica

17.08.2021

Japonska teniška zvezdnica Naomi Osaka se je udeležila prve novinarske konference po umiku z letošnjega Roland Garrosa. Odgovoriti ji je uspelo na nekaj vprašanj, nato pa so jo premagala čustva.

Liga NBA Smart ostaja v Bostonu vsaj do leta 2026

17.08.2021

Marcus Smart, branilec Boston Celticsov, je s klubom iz TD Gardna podaljšal sodelovanje za štiri leta, poročajo dobro obveščeni viri ESPN-a.

Prva liga Prekinjena tekma v Murski Soboti bo epilog dobila 3. septembra

17.08.2021

Iz vodstva slovenskega nogometnega prvenstva Prve lige Telemach so sporočili, da sta znana nadomestna termina za tekmi Domžale ‒ Olimpija in Mura ‒ Radomlje.

Stran 28 od 181
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov