Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Mitja Lisjak

Rokomet Danke v drugem polčasu kaznovale napake Slovenk z visoko zmago

25.07.2024

Slovenske rokometašice so premierno nastopile na olimpijskih igrah. V 1. krogu skupine A so se pomerile z izbrano vrsto Danske in izgubile s 27:19.

Zadnja etapa Pogačarjev šampionski dan skozi fotografski objektiv

21.07.2024

Tadej Pogačar je petim zmagam na gorskih etapah za konec dodal še zmago v vožnji na čas. Pogi živi v svojem (kolesarskem) svetu, razvaja nas s prizori, ko v rumenem z dvignjenimi rokami prečka ciljne črte etap. Kako je bilo videti tokrat?

Formula 1 Norris primoran Piastriju prepustiti zmago v Budimpešti

21.07.2024

Oscar Piastri (McLaren) je veliki zmagovalec dirke formule ena za VN Madžarske v Budimpešti. Drugo mesto je osvojil njegov moštveni kolega Lando Norris, tretji je bil Lewis Hamilton (Mercedes).

Formula 1 Norris dobil kvalifikacije v Budimpešti

20.07.2024

Lando Norris je zmagovalec sobotnih kvalifikacij pred nedeljsko dirko formule ena za VN Madžarske v Budimpešti. V prvi startni vrsti se mu bo pridružil moštveni kolega pri McLarnu Oscar Piastri.

Odmevi po evropskih tekmah Šimundža: Če si nepripravljen na evropski tekmi, potem nekaj ni v redu

19.07.2024

"V dveh tekmah smo prejeli štiri zadetke, tako je zelo težko napredovati," je po porazu na povratni tekmi 1. kroga kvalifikacij za Evropsko ligo proti Botevu iz Plovdiva povedal trener NK Maribor Ante Šimundža.

Dirka po Franciji Pogačar pred zadnjim tednom Toura: "Ne bojim se ničesar!"

15.07.2024

"Zadnji teden bo še zelo težek, zagotovo se bo še iskrilo," je prepričan vodilni na letošnji Dirki po Franciji Tadej Pogačar, ki je na spletni novinarski konferenci spregovoril tudi o izjemni nedeljski predstavi, Marcu Pantaniju, tudi "kavčnavijačih".

Kralj Pirenejev Pogačar si po dveh izjemnih zmagah zdaj želi lažji trening in dobro kavico

14.07.2024

"Ko je poskusil še zadnjič, sem videl, da nima dovolj moči v nogah za vrh. Poskusil sem s protinapadom, a bilo je zelo težko," je o napadu, ki mu je prinesel zmago na 15. etapi Dirke po Franciji, dejal slovenski kolesarski as Tadej Pogačar.

Copa America Skočil na tribuno, da bi rešil ženo in otroka

12.07.2024

V nogometni javnosti še vedno odmeva navijaško nasilje po polfinalni tekmi Cope Americe v Charlottu, kjer so navijači Kolumbije poskrbeli za vsesplošen pretep, v katerega so bili udeleženi tudi urugvajski nogometaši.

Copa America Zadetka Alvareza in Messija spravila Argentino v finale

10.07.2024

Nogometaši Argentine so se uvrstili v finale južnoameriškega prvenstva, potem ko so v East Rutherfordu v ameriški zvezni državi New Jersey pred 80 tisoč gledalci na stadionu MetLife z 2:0 premagali izbrano vrsto Kanade.

Odmevi Yamalu se je uresničila želja: rojstni dan bo praznoval v Nemčiji

10.07.2024

"Kakor koli obrneš, moja največja želja ostaja enaka: zmagovati, zmagovati in še enkrat zmagovati," je po polfinalni tekmi med Španijo in Francijo (2:1) na letošnjem evropskem prvenstvu v Nemčiji dejal najboljši posameznik na zelenici, Lamine Yamal.

OI 2024 Vsa prizorišča letošnjih iger: od Pariza do Tahitija

09.07.2024

Olimpijske igre v Parizu bodo potekale na ikoničnih lokacijah, tudi pod Eifflovim stolpom in v Versaillesu. Športniki bodo tekmovali tudi na znanih stadionih in v Francoski Polineziji, slovesnost ob odprtju pa bo na reki Seni.

"Neprofesionalno početje" Van Aert: Nevarni manevri postajajo vse večja težava

05.07.2024

Prah okrog zaključka 6. etape Dirke po Franciji se še ni povsem polegel. Za eno izmed glavnih zgodb je z nevarnim manevrom poskrbel sprinter Jasper Philipsen, zdaj se je oglasil še Wout van Aert, ki ostro kritizira rojaka.

Stran 1 od 178
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov