Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Mitja Lisjak

Padec velikana Cristiano Ronaldo se počasi umika. Upravičeno ali ne?

07.12.2022

Je portugalski selektor Fernando Santos s tem, ko je kapetana Cristiana Ronalda posedel na klop za rezerviste, svoji ekipi povečal možnosti za uspeh na obračunu osmine finala SP-ja proti Švici? Izid tekme (6:1) to potrjuje.

Skupina H Urugvajci drago plačali grehe iz prvih dveh krogov

02.12.2022

Da Urugvaj ni postal prva južnoameriška ekipa po Peruju 1974 brez zadetka v skupinskem delu SP-ja, je poskrbel Giorgian de Arrascaeta, ki je v 3. krogu letošnjega SP-ja soigralce popeljal do zmage nad Gano (0:2). Vseeno to ni bilo dovolj za osmino finala.

SP 2022 Messi proti Avstralcem lovi svoj prvi gol v izločilnih bojih

03.12.2022

Skupinskega dela letošnjega svetovnega prvenstva v nogometu je konec, danes se začenjajo izločilni boji. V prvem obračunu osmine finala se bodo pomerili Nizozemci in Američani, zvečer boj za četrtfinale odpirata še Argentina in Avstralija.

Modri samuraji Morijasu: Dokazali smo, da Japonska lahko zmaguje na svetovnih prvenstvih

02.12.2022

"Za Azijo in Japonsko sta naši zmagi nad Španijo in Nemčijo, dvema najboljšima ekipama na svetu, nekaj, kar nam vliva veliko samozavesti, in zaradi tega smo zelo zadovoljni," je po uvrstitvi v osmino finala SP-ja dejal japonski selektor Hadžima Morijasu.

Skupina D Svetovni prvaki na kolenih, Tunizijci na poti iz Katarja

30.11.2022

Premagali so svetovne prvake, a vseeno ostali brez izločilnih bojev. Tunizijci so na tekmi 3. kroga v skupini D storili vse, da bi se uvrstili v osmino finala letošnjega SP-ja v nogometu, ugnali so Francoze (1:0), a obstali v skupinskem delu tekmovanja.

Napoved četrtkovih tekem Danes obračun svetovnih podprvakov z drugo reprezentanco sveta

01.12.2022

Boji za osmino finala letošnjega svetovnega nogometnega prvenstva v Katarju se nadaljujejo. Ob 16. uri se bosta v neposredni boj podali Hrvaška in Belgija (prenos na TV SLO 2/MMC).

Urugvajska neučinkovitost Sinjemodri brez zadetka na svetovnih prvenstvih že 298 minut

29.11.2022

Za reprezentanco, ki ima v svojih vrstah napadalce svetovnega kova, je pravzaprav nesprejemljivo, da v dveh tekmah svetovnega prvenstva v Katarju še ni dosegla zadetka. Urugvajci se počasi bližajo neslavnemu dosežku iz prejšnjega stoletja.

Flicku je odleglo Rezervist Füllkrug preprečil nemški poraz proti Špancem

27.11.2022

V derbiju 2. kroga letošnjega svetovnega nogometnega prvenstva v Katarju sta se v skupini E pomerili reprezentanci Španije in Nemčije. Obračun se je končal brez zmagovalca (1:1).

Levi potešili lakoto Zgodovinski gol Katarcev ni bil dovolj, Senegalci do prve zmage

25.11.2022

Najprej prvi strel v okvir vrat na svetovnih prvenstvih, nato še zgodovinski zadetek. A to ni bilo dovolj, da bi se Katarci na tekmi 2. kroga v skupini A letošnjega svetovnega prvenstva izognili porazu. Senegal je bil boljši s 3:1.

Napoved sobotnih tekem Messi ima s soigralci popravni izpit proti Mehičanom

26.11.2022

Sobota prinaša štiri nove tekme svetovnega nogometnega prvenstva v Katarju, zagotovo bo največ pozornosti požela večerna med Argentino in Mehiko na stadionu Lusail.

Prvi v zgodovini Cristiano Ronaldo z novim rekordom ob svojem imenu

25.11.2022

Cristiano Ronaldo je v četrtek z zadetkom proti Gani postal prvi nogometaš v zgodovini, ki je dosegel zadetek na petih različnih svetovnih prvenstvih. Še en mejnik portugalskega zvezdnika, ki ga bo težko preseči.

Šok v Al Rajanu Japonci za novo azijsko senzacijo po preobratu strli Nemce

23.11.2022

Nogometaši Japonske so poskrbeli za novo veliko presenečenje tega svetovnega prvenstva. Na Halifovem stadionu v Al Rajanu so po preobratu z 2:1 premagali Nemce.

Stran 11 od 176
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov