Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Mitja Lisjak

Afriško prvenstvo Senegalska zdravniška služba na udaru zaradi primera Sadio Mane

26.01.2022

Reprezentanca Senegala se je na afriškem Pokalu narodov znašla pod plazom kritik, potem ko je njen najboljši posameznik Sadio Mane nadaljeval igro kljub bolečemu trku z vratarjem Zelenortskih otokov in sumu na pretres možganov.

Premier liga Liverpool z zmago v Londonu izkoristil Cityjev spodrsljaj

23.01.2022

Nogometaši Liverpoola so v 23. krogu Premier lige v Londonu premagali Crystal Palace (1:3) in malce stopili zaostanek za vodilnim Manchester Cityjem. Chelsea je dobil mestni derbi proti Tottenhamu (2:0).

OP Avstralije Kecmanović izkoristil Đokovićevo sago za sanjski turnir

21.01.2022

Srbski tenisač Miomir Kecmanović bi se moral v uvodnem krogu OP Avstralije v Melbournu pomeriti z Novakom Đokovićem. Ker je moral ta državo zapustiti, se je 22-letnik pomeril s 'srečnim poražencem'. Od tedaj je nanizal že tri zmage!

Premier liga Po novem porazu Benitez ni več trener Evertona; Liverpool tik pod vrhom

16.01.2022

Po vrsti neprepričljivih predstav in slabih rezultatov njegovih varovancev, so se pri angleškem Premierligašu Evertonu odločili odpustiti trenerja Rafaela Beniteza. Sodu je dno izbil sobotni poraz zadnjeuvrščenim Norwich Cityjem (2:1).

Italijanski superpokal Alexis zadel v 120. minuti za šesto Interjevo zvezdico

12.01.2022

Nogometaši milanskega Interja so dvignili italijanski superpokal, potem ko so v velikem finalu z 2:1 po podaljških ugnali Juventus. Mož odločitve je bil Alexis Sanchez.

Afriško prvenstvo Bizarno: glavni sodnik kar dvakrat prehitro odpiskal konec tekme

12.01.2022

V Kamerunu, kjer poteka afriški pokal narodov, je v sredo veliko prahu dvignil zambijski sodnik Janny Sikazwe, ki je dvakrat prehitro oznanil konec obračuna med Tunizijo in Malijem (0:1).

Formula 1 Wolff: Verstappnov naslov je treba sprejeti in spoštovati

05.01.2022

"O Christianu Hornerju, Helmutu Marku, Red Bullu in Maxu Verstappnu ne morem reči ene slabe besede," je molk po (spornem) zaključku prejšnje sezone formule ena prekinil vodja moštva Mercedes Toto Wolff.

Formula 1 Se je Hamiltonovo zmagovito obdobje končalo?

13.12.2021

Vse je bilo nared za novo slavje Mercedesa in Lewisa Hamiltona, ko sta načrte prekrižala prihod varnostnega avtomobila in Max Verstappen. Ta je prekinil Britančevo vladavino v formuli ena. Tudi dokončno ali samo letos?

Formula 1 VN Abu Dabija – vrhunec boja za naslov: Verstappen prvič ali Hamilton osmič?

09.12.2021

Pa smo ga dočakali: veliki finale letošnje sezone v formuli ena in odločitev o naslovu svetovnega prvaka. Kdo bo sedel na motošportni prestol – Max Verstappen ali Lewis Hamilton. Vse bo znano po nedeljski dirki za VN Abu Dabija v Jas Marini.

Formula 1 Verstappen: Ta šport se bolj kot z dirkanjem ukvarja s kaznimi

06.12.2021

"Dogajalo se je marsikaj, s čimer se ne strinjam, a je, kar je," je po dirki formule ena za VN Savdske Arabije dejal Max Verstappen, ki je pred zadnjo dirko sezone v SP-ju na vrhu točkovno izenačen z Lewisom Hamiltonom.

Formula 1 Hamilton in Verstappen pred zadnjo dirko sezone točkovno izenačena

05.12.2021

Lewis Hamilton je veliki zmagovalec kaotične dirke formule ena za VN Savdske Arabije v Džedi. Dirke, ki je bila dvakrat prekinjena, na koncu pa je smetano pobral Britanec, ki je za nameček odpeljal še najhitrejši krog za dodatno točko.

#MMCdebata "Na koncu bomo vsi lahko participirali za skoraj vse."

04.12.2021

"Bodo povrnili tudi neizkoriščene zneske tistih, ki celo življenje plačujejo obvezno in dodatno zdravstveno zavarovanje pa ga skoraj nikoli ne koristijo?" je bil le eden od odzivov MMC-jevih bralcev na idejo o participaciji za hospitalizacijo necepljenih.

Stran 17 od 176
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov