Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Mitja Lisjak

Liga NBA Boston s čvrsto obrambo dobil generalko pred obračunom z Lakersi

31.01.2024

Košarkarji Bostona so dobili generalko pred derbijem Lige NBA, ko se bodo v noči na torek pomerili z Los Angeles Lakersi. V TD Gardnu so s 129:124 premagali Indiano, čez ciljno črto pa jih je v končnici pripeljala čvrsta obramba.

Španski superpokal Vinicius s hat-trickom Real Madridu prinesel 13. zvezdico

14.01.2024

Nogometaši madridskega Reala so letošnji zmagovalci španskega superpokala. V finalu, ki je bil odigran v Riadu v Savdski Arabiji, so na el clasicu s 4:1 premagali Barcelono. Junak srečanja je bil napadalec Vinicius Junior.

Smučarski skoki Kobajaši v Wisli le dočakal prvo letošnjo zmago, Kos četrti

14.01.2024

Japonec Rjoju Kobajaši je veliki zmagovalec nedeljske tekme za svetovni pokal v smučarskih skokih v Wisli. To je bila za zmagovalca novoletne turneje sploh prva zmaga v letošnji sezoni. Lovro Kos je osvojil četrto mesto.

Nogomet Liverpool dobil "prvi polčas" polfinala ligaškega pokala

10.01.2024

Nogometaši Liverpoola so dobili prvo polfinalno srečanje angleškega ligaškega pokala. Na Anfieldu so z 2:1 ugnali Fulham. Povratna tekma bo čez 14 dni v zahodnem Londonu.

Tour de ski Amundsen in Diggins zmagovalca Tour de skija

07.01.2024

S tekmo s skupinskim štartom se je končala letošnja turneja Tour de ski. V moški konkurenci je slavil Francoz Jules Lapierre, turnejo pa je dobil Norvežan Harald Østberg Amundsen.

Oberhof Strømsheim strl tekmece za krstno zmago v svetovnem pokalu, Fak 18.

06.01.2024

Norvežan Endre Strømsheim je zmagovalec biatlonske preizkušnje v zasledovanju za svetovni pokal, ki jo je gostil Oberhof. Za 26-letnika je to uspeh kariere. Jakov Fak je z eno zgrešeno tarčo na koncu zasedel 18. mesto.

Liga NBA Boston ostaja neporažen na domačem parketu, spodrsljaj Denverja

30.12.2023

Košarkarji Bostona so v noči na soboto v Ligi NBA s 120:118 premagali Toronto in podaljšali zmagoviti niz na domačem parketu, kjer so letos dobili prav vseh 16 tekem.

Liga NHL Kopitarjeva gol in podaja premalo za uspeh v Las Vegasu

29.12.2023

Hokejisti Los Angelesa so izgubili derbi Pacifiške divizije v Ligi NHL. Las Vegas je bil boljši s 3:2, Anže Kopitar je dosegel dve točki (gol in podaja).

Formula 1 Deset let od hude nesreče Michaela Schumacherja v Meribelu

29.12.2023

Danes mineva natanko deset let od nesreče Michaela Schumacherja med smuko v Meribelu. Nesreče, zaradi katere je dobil hude poškodbe glave, po katerih še danes okreva, njegovo zdravstveno stanje pa še vedno ostaja skrbno varovana skrivnost.

Tenis Đoković si je za zgled vzel Toma Bradyja: igrati želi še po 40. letu

27.12.2023

Srbski teniški as, najbrž najboljši tenisač vseh časov, Novak Đoković, se še ne namerava upokojiti. Celo nasprotno, tenis želi igrati krepko po 40. letu starosti.

Tako blizu, a tako daleč Še 13. evropski poraz Cedevite Olimpije v letošnji sezoni

27.12.2023

Košarkarji Cedevite Olimpije so v Rigi izgubili tekmo 13. kroga Evropskega pokala. Bili so blizu uspeha, nato pa so v zadnjih dveh minutah popustili in klonili pred ukrajinskim Prometejem s 105:100.

Zgodovina Zlate lisice Na štartu se ji je mešalo, v cilju se je zmešalo njenim navijačem

03.01.2024

"Skušala bom narediti to, kar počnem že vso zimo. Imam zelo veliko prednost v svetovnem pokalu, kar je zame veliko olajšanje," je pred začetkom 49. Zlate lisice dejala prva favoritinja Tina Maze, ki je svojo izjemno formo v Mariboru tudi upravičila.

Stran 3 od 176
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov