Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Mitja Lisjak

Premier liga Liverpool s sedmico razbil in ponižal rdeče vrage

05.03.2023

Nogometaši Liverpoola so se v derbiju 26. kroga Premier lige znesli nad Manchester Unitedom. Obračun so na Anfieldu dobili s kar 7:0 in rdečim vragom prizadejali enega najhujših in bolečih porazov v zgodovini.

Formula 1 Verstappen vendarle okusil slast zmage v Bahrajnu

05.03.2023

Max Verstappen (Red Bull) je novo sezono formule ena odprl z zmago. Dobil je dirko za VN Bahrajna v Manami. Drugo mesto je osvojil njegov moštveni kolega Sergio Perez, tretji je bil Fernando Alonso (Aston Martin).

Formula 1 Verstappen novo sezono formule ena začel s 'polom'

04.03.2023

Nova sezona formule ena se je začela. Dirkači so opravili s prvimi kvalifikacijami letos, najbolje se je odrezal Max Verstappen (Red Bull), ki si je zagotovil 21. 'pole' v karieri.

Liga NHL Kopitar odločil srečanje proti Montrealu

03.03.2023

Hokejisti Los Angeles Kings so v noči na petek v Ligi NHL s 3:2 premagali Montreal Canadiense, mož odločitve pa je bil kapetan kalifornijske ekipe Anže Kopitar.

Planica 2023 Jessie Diggins preprečila dvojno švedsko slavje; Eva Urevc 20.

28.02.2023

Američanka Jessie Diggins je nova svetovna prvakinja v teku na 10 km v prostem slogu. Tekmo na SP-ju v nordijskem smučanju je v Planici končala pred švedskim dvojcem Karlsson in Andersson. Eva Urevc je bila 20.

Liga NHL Boston podaljšal zmagoviti niz na sedem tekem

28.02.2023

Hokejisti Bostona so s 3:2 slavili v Edmontonu in podaljšali niz zmag, ki v Ligi NHL traja že sedem tekem. Odločil je Pavel Zacha.

Liga NBA Butler z akrobacijo v slogu Michaela Jordana preprečil preobrat Philadelphie

28.02.2023

Košarkarji Miamija so v noči na torek v gosteh premagali Philadelphio s 101:99. Blestel je Jimmy Butler, ki je bil eno podajo oddaljen od trojnega dvojčka.

Formula 1 Verstappen želi spet osvojiti kraljico motošporta. Kako se bodo odzvali tekmeci?

02.03.2023

Ta konec tedna se v Manami začenja nova, že 74. sezona v formuli ena. Sezona prinaša kar nekaj novosti, glavno vprašanje pa ostaja enako tistemu iz lanskega leta: lahko kdo ustavi zmagoviti pohod Maxa Verstappna?

Pokal Spar Cedevita Olimpija v Lukni do 22. zvezdice

17.02.2023

Košarkarji Cedevite Olimpije so zmagovalci letošnjega Pokala Spar, potem ko so v finalnem obračunu v mariborski Lukni z 81:70 ugnali Helios Sunse.

Premier liga V čigavih rokah bo končal Manchester United?

17.02.2023

Boj za lastništvo nad Manchester Unitedom, enim največjih nogometnih klubov na svetu, se nadaljuje. V petek se je namreč iztekel prvi rok za oddajo ponudb. Te sprejema poslovna banka Raine Group, ki je že lani vodila prodajo londonskega kluba Chelsea.

Premier liga City stopil zaostanek za Arsenalom na -3

12.02.2023

Nogometaši Manchester Cityja so izkoristili sobotni spodrsljaj Arsenala in z zmago nad Aston Villo (3:1) zmanjšali zaostanek na prvenstveni lestvici. Ta zdaj znaša le tri točke, a sinjemodri so odigrali tudi tekmo več.

Nogomet Real Madrid petič svetovni klubski prvak

11.02.2023

Nogometaši Real Madrida so naslovu evropskega dodali še naslov svetovnega prvaka, potem ko so v finalu svetovnega klubskega prvenstva v Maroku s 5:3 ugnali savdski Al Hilal. Tretje mesto so osvojili nogometaši Flamenga.

Stran 8 od 176
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov