Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Zastoji na cestah

Avtorji Niko Hari

Intervju Udarni dvojec Romachild z novo skladbo napovedal album: "Igrajmo se, prebudimo otroka v sebi"

13.04.2024

Dinamični tandem Romachild je v manj kot letu dodobra premešal štrene na domači glasbeni sceni. Martin Štibernik in Roman Ratej, sicer stara glasbena mačka, se ustvarjanja lotevata nekoliko drugače, spontano in razigrano.

Reportaža 16.000 navijačev in fantastična Slovenija na kolena spravili velikega Ronalda

27.03.2024

Prijateljski obračun med Slovenijo in Portugalsko je v Stožice privabil rekordno število navijačev. Sprva je bil zvezdnik večera Cristiano Ronaldo deležen stoječih ovacij, po fantastični predstavi Slovenije pa tisočerih žvižgov.

Družabno Reportaža: "Pero, hvala!" Navijaška veselica v Planici znova navdušila.

24.03.2024

Čeprav je sobotna ekipna preizkušnja letalcev v Planici ponudila zgolj eno serijo poletov, so navijači, kot je za Planico zdaj že značilno, znova pričarali odlično kuliso.

Reportaža Žur generacije Z v Cvetličarni: LPS s prijatelji predstavili svoj prvi album

08.03.2024

Potem ko so Slovenijo predstavljali na Evroviziji leta 2022, je zasedba LPS s številnimi glasbenimi gosti sinoči v lepo napolnjeni Cvetličarni predstavila svoj albumski prvenec – Počakaj me.

Glasba Evolucija koncertov na Super Bowlu: od skorajšnjega propada do kultnega statusa v popkulturi

11.02.2024

Ponoči bo v ZDA športni vrhunec leta, saj je na sporedu 58. Super Bowl. Svetovno javnost bo najverjetneje nekoliko bolj od ameriškega nogometa pritegnilo dogajanje med polčasoma, ki je že vrsto let ena izmed glavnih atrakcij Super Bowla.

Reportaža Slovenska muska v Stožicah: Lado z gosti prvič, zadnjič in verjetno nikoli več

28.01.2024

Gledališka predstava Slovenska muska od A do Ž je pred leti več kot 250-krat napolnila prizorišča po Sloveniji, tokrat pa je Lado Bizovičar z ekipo uspešnico ponesel še na največji slovenski oder, v dvorano Stožice. 

Reportaža s koncerta Popotovanje po apokaliptičnih ruševinah z zasedbo Laibach: Ljubezen v Mariboru še živi

25.01.2024

Ena največjih slovenskih zasedb vseh časov je v sklopu turneje Love is Still Alive v ambientu Narodnega doma osvojila Maribor. Na razprodanem koncertu so občinstvo prevzele glasbene in vizualne mojstrovine, ki so edinstvene na glasbeni sceni.

Reportaža "Živimo za njo, za glasbo." Nina Pušlar s spektakularnim koncertom prvič osvojila Stožice.

17.12.2023

Potem ko je osvojila praktično vsak omembe vreden slovenski oder, je Nino Pušlar čakal še največji izziv v Sloveniji – koncert v polni dvorani Stožice, njeni oboževalci pa so namesto koncerta dobili šov, vreden vseh superlativov.

Intervju Vlado Kreslin: "Zdaj se samo še lepe delamo in se fotografiramo do onemoglosti"

07.12.2023

Najpogosteje izgovorjeno ime v zadnjem mesecu dni je gotovo Vlado Kreslin. Jubilej glasbenika so najprej ovekovečili na koncertu Vala 202 v Kinu Šiška, zdaj pa ga čakajo še trije tradicionalni decembrski koncerti. "Vsi se čudijo temu, kar počnemo," pravi.

Izštekanih 10 Globok priklon mitskemu Vladu Kreslinu: "Skril sem se v temo, da ne bi videli, kako mi tečejo solze"

04.12.2023

12 Izštekanih zasedb se je v ljubljanskem Kinu Šiška Vladu Kreslinu, izvajalcu, vklesanem v kamen gore Rushmore slovenske glasbe, ob jubileju poklonilo na najlepši mogoči način – s koncertom, polnim najrazličnejših priredb, spominov in čustev.

Glasba "Kmet naj bo frajer": štiri desetletja Klinčijevih mojstrovin, ki so lomile led v popularni glasbi

19.11.2023

Aleš Klinar je glasbeni endemit. Presegel je slogovne omejitve določenega glasbenega žanra in se v zgodovino zapisal kot avtor nekaterih največjih slovenskih uspešnic vseh časov. V pogovoru za MMC je pobrskal po svoji bogati zakladnici glasbenih dosežkov.

Intervju "Samo ljubezen ni dovolj, pogrešali so rokenrol!" Legendarni Chateau se vračajo na odre.

12.11.2023

Velenjska zasedba, ki je v devetdesetih letih prejšnjega stoletja polnila dvorane po državi, je po več kot desetletju ustvarjalnega zatišja pripravila udarno vrnitev na slovensko rockovsko sceno. "Chateau še ni rekel zadnje besede," pravi Zvone Hranjec.

Stran 1 od 4
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov