Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Niko Hari

Reportaža iz Frankfurta Odmevalo, kot da bi zmagali. Navijačem kapo dol.

02.07.2024

Kljub bolečemu porazu proti Portugalski reprezentanci slovenski nogometaši evropsko prvenstvo lahko zapuščajo dvignjenih glav. Razočaranje med navijači je bilo kratkotrajno, večina je pokala od ponosa in poslala jasno sporočilo: "Vrnili se bomo!"

Glasba Prva poletna noč pripadla Ditki, Alenki in Neci

21.06.2024

Tradicionalni gala koncert Poletna noč je na Kongresnem trgu prestolnico uvedel v 72. Ljubljana festival. Letos so na koncertu obudili spomine na nekatere največje uspešnice iz opusa skladb Ditke Haberl, Alenke Pinterič in Marjetke Falk.

Reportaža iz Ljubljane Od nebes do pekla: 94 minut izjemnega navijanja, uničenih v sekundi

20.06.2024

Navijači so med ogledom tekme med Slovenijo in Srbijo na Pogačarjevem trgu v 95 minutah doživeli vsa mogoča čustva. Če so nekaj sekund pred koncem obračuna rajali in sanjali o prvi slovenski zmagi na Euru, so bili le trenutek za tem povsem poklapani.

Reportaža Romantičen večer z Žanom Serčičem v Križankah – manjkalo ni niti solz sreče

19.06.2024

V ljubljanskih Križankah je na svoj račun tokrat prišlo predvsem žensko občinstvo. Z naborom radijskih uspešnic in novih, še neslišanih skladb je občinstvo zabaval glasbeni šarmer Žan Serčič.

Reportaža Na Pogačarjevem trgu ob zadetku Janže deževalo pivo: "Slovenija gre naprej"

17.06.2024

Množica navijačev je na Pogačarjevem trgu v Ljubljani po zaspanem prvem polčasu eksplodirala, ko je Erik Janža zatresel mrežo Dancev na prvem obračunu slovenske nogometne reprezentance na evropskem prvenstvu v Nemčiji.

Reportaža s koncerta Maraaya prvič v Križankah: "Na ta trenutek sva čakala 20 let"

26.05.2024

Koncertni prvenec Maraaye v ljubljanskih Križankah so zaznamovala predvsem čustva, saj Marjetka in Raay dolgo nista zbrala poguma za nastop takšnih razsežnosti. Koncertni led sta prebila s pomočjo gostov, radijskih uspešnic in zvestega občinstva.

Reportaža s koncerta 40 let Vijolic, Ruskih vohunov in Belega prahu: Niet z gosti razparali Križanke

25.05.2024

V ljubljanskih Križankah so kakovost protipotresne gradnje Plečnikove mojstrovine na svoji štirideseti obletnici preizkušali legendarni Niet. Popolna mešanica udarnih in surovih ritmov s čutnimi melodijami je poskrbela za takojšnjo koncertno klasiko.

Intervju s Sergejem Steblovnikom Četrt stoletja po aferi Strelnikoff: "Povedali so mi, da se bom cvrl v peklu"

05.05.2024

25 let po eni največjih afer, povezanih z glasbo pri nas, je zasedba Strelnikoff lani znova izdala album Bitchcraft. O viharju, v katerega je takrat vsrkalo skupino, je za MMC spregovoril pevec Sergej Steblovnik: "Nismo imeli pojma, v kaj smo dregnili."

Intervju Udarni dvojec Romachild z novo skladbo napovedal album: "Igrajmo se, prebudimo otroka v sebi"

13.04.2024

Dinamični tandem Romachild je v manj kot letu dodobra premešal štrene na domači glasbeni sceni. Martin Štibernik in Roman Ratej, sicer stara glasbena mačka, se ustvarjanja lotevata nekoliko drugače, spontano in razigrano.

Reportaža 16.000 navijačev in fantastična Slovenija na kolena spravili velikega Ronalda

27.03.2024

Prijateljski obračun med Slovenijo in Portugalsko je v Stožice privabil rekordno število navijačev. Sprva je bil zvezdnik večera Cristiano Ronaldo deležen stoječih ovacij, po fantastični predstavi Slovenije pa tisočerih žvižgov.

Družabno Reportaža: "Pero, hvala!" Navijaška veselica v Planici znova navdušila.

24.03.2024

Čeprav je sobotna ekipna preizkušnja letalcev v Planici ponudila zgolj eno serijo poletov, so navijači, kot je za Planico zdaj že značilno, znova pričarali odlično kuliso.

Reportaža Žur generacije Z v Cvetličarni: LPS s prijatelji predstavili svoj prvi album

08.03.2024

Potem ko so Slovenijo predstavljali na Evroviziji leta 2022, je zasedba LPS s številnimi glasbenimi gosti sinoči v lepo napolnjeni Cvetličarni predstavila svoj albumski prvenec – Počakaj me.

Stran 1 od 4
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov