Fotografija je simbolična. Foto: Pixabay
Fotografija je simbolična. Foto: Pixabay

V zgodnjih popoldanskih urah so moškega, ki ni kazal znakov življenja, na kraju našli njegovi sorodniki in nemudoma poklicali na pomoč pristojno službo za reševanje, so sporočili iz Policijske uprave Nova Gorica.

Novogoriški policisti so v preiskavi ugotovili, da je 75-letni moški v dopoldanskih urah v svojem gozdu s pomočjo kmetijskega traktorja s priključeno manjšo prikolico prevažal nažagana drva. V enem od zavojev ga je potegnilo s sedeža kmetijskega stroja, pri čemer je preko prednjega levega kolesa padel na tla, zatem pa je levo kolo zapeljalo nanj. Moški je na kraju podlegel telesnim poškodbam.

Na kraj nesreče so bili napoteni tudi gasilci in mrliški oglednik, ki je odredil sanitarno obdukcijo, da bi ugotovili natančen vzrok smrti pokojnega. O tragičnem dogodku je Policija obvestila tudi preiskovalno sodnico Okrožnega sodišča in Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici. Policisti so tujo krivdo izključili in bodo o vseh ugotovljenih dejstvih obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.