Scenarij prvega dela nove sezone priča o zamerah med CBS-om in Charliejem Sheenom. Foto:
Scenarij prvega dela nove sezone priča o zamerah med CBS-om in Charliejem Sheenom. Foto:
Charlie Sheen je bil po daljšem obdobju nepredvidljivih izpadov, zahtev po višji plači in blatenja producentov v začetku letošnjega leta odpuščen. Foto: EPA

Prejšnji teden so posneli prvo novo epizodo CBS-ove humoristične serije Dva moža in pol, ki so jo imploziji Charlieja Sheena sklenili nadaljevati brez njega. Tabloidna spletna stran se je že dokopala do krvavih podatkov o televizijski smrti Charlieja Harperja.

Če hočete počakati na epizodo, ne berite naprej
Po poročanju TMZ-ja so se scenaristi Charlieja znebili takole: soseda Rose (Melanie Lynskey), ki je Charlieja že dolgo vztrajno osvajala in ki jo je prejšnjo sezono tudi vzel s seboj v Pariz, naj bi se v "najbolj romantičnem mestu na svetu" z njim poročila ... in ga že kmalu zatem ujela z drugo žensko pod prho.

Na Charliejevem pogrebu Rose v svojem govoru pove, da se je njen mož le dan po incidentu na postaji pariškega metroja "spotaknil" in "padel" na tračnice, pred brzeč vlak, kar se je končalo z "meseno eksplozijo".

S pogreba se dogajanje baje prestavi v Charliejevo vilo na obali, ki je zdaj na prodaj, potencialne kupce igra cela vrsta gostujočih zvezdnikov.

Charlie še vedno ZMAGUJE ...
Sheen je za omenjeno spletno stran že povedal, da si bo svoj televizijski pogreb absolutno ogledal. "Od nekdaj so mi govorili, da imam devet življenj, zato bo fantastično prisostvovati pri lastnem pogrebu. To je očitno ZMAGA, kajti Ashton mi je pravkar dal še desetega," je v svojem tipično kriptičnem slogu povedal Sheen.

Poročali smo že, da bo praznino v seriji, ki je nastala zaradi viharnega Sheenovega odhoda, zapolnil Ashton Kutcher z vlogo Waldena Schmidta, "spletnega milijarderja z zlomljenim srcem". Serija se z epizodo o Charliejevem pogrebu na male zaslone vrača 19. septembra. Na zadnjo pot bo Charlieja pospremila tudi cela kolona njegovih nekdanjih deklet (ena izmed njih bo Jenny McCarthy) in nekdanji pajdaš na osvajalskih pohodih, ki ga bo igral John Stamos.