Kucher se bo vživel v lik spletnega milijarderja. Foto: EPA
Kucher se bo vživel v lik spletnega milijarderja. Foto: EPA

Kutcher se bo v seriji vživel v lik Waldena Schmidta. Po besedah vodilnih na televizijski mreži CBS njegov lik ne bo v sorodstveni vezi s preostalima glavnima igralcema Jonom Cryerjem in Angusom T. Jonesom, ki sta v seriji igrala Sheenovega brata in nečaka.

Z razkritjem Kutcherjevega lika pa so vodilni ostali molčeči glede usode Sheenovega lika Charlieja Harperja. Tako niso ne potrdili niti zanikali namigovanj, da naj bi v prvi epizodi nove sezone Harper umrl. "Skrivnost je marketinška poteza," je priznala CBS-ova predstavnica Nina Tassler.

Serija se vrača na male zaslone 9. septembra, deset dni pozneje pa bodo prikazani prvi deli, ki bodo vzpostavili lik Kutcherja v seriji.

Manjši honorar za Kutcherja
33-letni soprog prelestne Demi Moore naj bi na epizodo dobil med 625 in 900 tisoč ameriškimi dolarji, kar je manj, kot je zaslužil Charlie Sheen. Odpuščeni in osramočeni zvezdnik je na epizodo zaslužil 1,25 milijona dolarjev, na vrhuncu Dveh mož in pol pa je zaslužil rekordnih 1,8 milijona dolarjev honorarja na epizodo, s čimer je postal najbolje plačan igralec na ameriški televiziji.