Diane Kruger bo zaigrala v vlogi poročene zapeljivke. Foto: Reuters
Diane Kruger bo zaigrala v vlogi poročene zapeljivke. Foto: Reuters

V filmu zapeljivka Marilyn, ki jo igra Diane Kruger, s svojo skrivnostno lepoto očara Connorja (Ray Nicholson) in njegovo dolgočasno življenje spremeni v "fantazijski svet", poroča portal Deadline. Connor se tako spusti v ljubezensko razmerje s poročeno Marilyn.

Idilično ljubezensko zvezo med Marilyn in Connorjem namreč zaznamuje Marilyna zveza z nasilnim in izkoriščevalskim možem, s katerim ima tudi vzkipljivo hčer. Nekdanji kaznjenec Connor, ki je tudi sam zaznamovan z nasilno preteklostjo, ima "zlato srce", je zaradi tega nesrečen in bi storil skoraj vse, da bi moža svoje ljubezni videl mrtvega.

Film Out of the Blue bo nastal pod okriljem produkcijske hiše Quiver Distribution, potencialnim kupcem pa ga bodo prestavili že na bližnjem filmskem festivalu v Torontu.

Režijo in scenarij podpisuje Neil LaBute, ki je po besedah producentov "eden najbolj inovativnih in udarnih sodobnih filmarjev". Dodali so, da je vznemirljivo opazovati, kako film dobiva obliko v sodelovanju z nadarjenima igralcema Diane Kruger in Rayem Nicholsonom, po pisanju Deadlina pa se že veselijo začetka snemanja.