Ryana Kwantena je avstralska izdaja revije GQ izbrala za svojega 'moškega leta' 2010. Foto: Getty
Ryana Kwantena je avstralska izdaja revije GQ izbrala za svojega 'moškega leta' 2010. Foto: Getty

Ryan Kwanten se bo namreč preizkusil v romantični komediji; po poročanju filmske revije Hollywood Reporter je dobil glavno vlogo v avstralski produkciji Not Suitable for Children. Kwanten bo v njej igral nevezanega in radoživega Jonaha, ki izve, da bo v enem mesecu postal neploden. Zato želi, dokler je še čas, najti žensko, ki bi ji zaplodil otroka.

Avstralski režiser Peter Templeman, ki je bil leta 2007 nominiran za oskarja za kratki film, bo tokrat prvič prevzel režijo celovečerca. Film naj bi še ta mesec začeli snemati v Sydneyju.

In če je bil pred izbruhom vampirske uspešnice, v kateri igra tipičnega južnjaškega "porednega fanta", Avstralec praktično neznan, ima zdaj v ognju kar nekaj želez. Še letos ga bomo videli v grozljivki Knights of Badassdom, v kateri skupini mladih, ki na spletu igrajo računalniško igro, uspe po nesreči materializirati enega od virtualnih demonov, nato je tu zgoraj omenjeni Not Suitable for Children, pa drama Five Good Years, ki je še v predprodukciji, ter projekta Zebras in Truckstop. Slednji ima malo resnejši koncept: gre za zgodbo o mladeniču s cerebralno paralizo, ki dela na bencinski postaji, obenem pa mora skrbeti še za svojega očeta, ki umira za aidsom.