Trojna doza seksapila. Foto: Details
Trojna doza seksapila. Foto: Details
Napovednik za tretjo sezono True Blood. Izviren kot vedno. Foto: HBO

Pred začetkom tretje sezone HBO-jeve vampirske TV-uspešnice True Blood (Prava kri), ki je bodo oboževalci (in teh ni malo, True Blood je le najuspešnejša ameriška kabelska serija) deležni 13. junija, so pri reviji Details objavili posebno tridelno izdajo.
Na treh naslovnicah si ženske tako lahko oči napasejo na multinacionalni in zelo seksi moški zasedbi serije: 33-letnem Avstralcu Ryanu Kwantenu, ki igra Jasona Stackhousa, 33-letnem Alexandru Skarsgårdu, ki igra Erica Northmana, in 40-letnem Britancu Stephenu Moyerju, ki igra Billa Comptona.
Zaloten pri dejanju
Kwanten na majski naslovnici v oblačilih Calvina Kleina razkazuje svoje natrenirano telo. Avstralec, ki v hvaljeni in priljubljeni nanizanki igra s seksom obsedenega in ne ravno najbolj bistrega brata glavne junakinje Sookie Stackhouse (Anna Paquin), priznava: "Moji starši so videli serijo. Ampak moja mama me je že vajena videti v kočljivih situacijah - ko sem še živel doma, me je večkrat zalotila "pri dejanju"."
Skarsgård, ta hip najbolj vroči švedski izvozni artikel, je sprva opravil avdicijo za glavno vlogo serije True Blood vampirja Billa Comptona.
"Alex ni bil čisto pravi za Billa," se spominja ustvarjalec serije Alan Ball (tudi avtor serije Pod rušo in oskarjevskega filma Lepota po ameriško). "A bil je izjemno visok in lep, tako da sem se nanj spomnil, ko sem iskal igralca za vlogo vampirja Erica. Alex ima osupljive oči. Zaradi njihove barve - čudovite zeleno-modre - je z njimi sposoben izgubiti fokus, a obenem ostati popolnoma fokusiran."

Moyer, v resničnem življenju zaročen s soigralko Anno Paquin, je bil tisto, kar je Ball iskal za vlogo Comptona: "Romantik stare šole, kot gospod Rochester ali Heathcliff."
Ball še dodaja: "Veliko igralcev, ki je prišlo na avdicijo, je mislilo, da igrati vampirja pomeni igrati blazneža. A jaz sem iskal nekoga, ki bi vlogi prinesel dostojanstvo in milino."