Lahko zdržite vseh 24 ur? Foto: Radio študent
Lahko zdržite vseh 24 ur? Foto: Radio študent
Center za dehumanizacijo v akciji. Foto: Radio študent
Eight Bomb
Rockerji so tudi člani zasedbe Eight Bomb. Foto: Radio študent

Gre za dogodek 24 ur rock'n'rolla, ki se je tokrat zgodil na drugi lokaciji, ampak v istem duhu. V Media parku se je odštevanje 24 ur začelo 14. 10. ob 19.00, najbolj zagreti ljubitelji glasbe pa bodo tam lahko vztrajali do večera naslednjega dne.

Kdo bo skrbel za zabavo?
Z igranjem v živo bodo zbrane zabavali Center za dehumanizacijo, Muškat Hamburg, Damir Avdić - Graha, Thunderbabies, Eight Bomb in Crazed Farmers. Med koncerti bodo glasbo vrteli didžeji Marjan Ogrinc, Nešo, Alenka, Recky, MM Checkman in člani skupine Crazed Farmers, ves čas pa bodo potekale tudi projekcije glasbenih dokumentarcev in koncertnih filmov.

Na velikem platnu se bodo zavrtele projekcije MC 5, Ramones, David Bowie, GG Allin, Rolling Stones, Butthole Surfers, Gluecifer, The Cramps in še kakšen se bo našel.

Okrogla miza za začetek
Uvodni dogodek v dogajanje pa je bila okrogla miza z naslovom Klubska scena: Stanje in delovanje klubov v Sloveniji. Lokalne izkušnje: kje so zagate in kako jih preseči. Za mizo so sedli predstavniki klubov, ki podpirajo in (so)ustvarjajo alternativno glasbeno dogajanje v različnih slovenskih regijah. V soboto ob 14.00 pa bo še predavanje Taspodnji (Sociološke opombe k newyorški down-town sceni. Primerjava na daljavo.) Igorja Vidmarja.