Foto:
Foto:

Živčna vozlišča nekomercialnega klubskega dogajanja v Ljubljani so za pustni torek pripravila poseben program.

V klubu Channel Zero, ki ga najdete v meki slovenske alternativne kulture devetdesetih, Metelkovi mestu, je ekipa Neversun popeljala v osemdeseta, ko so na radijskih postajah kraljevali ritmi synth-popa in nove romantike, alternativni mediji pa so navdušeno predvajali mračnjaške ritme gotskega roka in industrijske glasbe.

DJ Mateva in DJ Lenana sta poskrbela, da ste ponovno zaslišali že skoraj pozabljene melodije zasedb Depeche Mode, Duran Duran, A-ha, Eurythmics, Erasure, Skinny Puppy, Laibach, Videosex, Culture Club, New Order in drugih protagonistov divjih osemdesetih.

Tudi pri sosedih, v klubu Gala hala, te lahko lahko sprostili odvečno energijo, saj je njegovo programsko vodstvo pripravilo tradicionalni pustni Disco party. Razočaral pa ni niti klub K4, kjer je zaživel Astrodisco Cape carnival. Na večeru diskotečnega elektra so obiskovalce ob vizualnih dosežkih kolektive Dekaos k plesu v Disco roomu zvabili Thomas Brinkman, Umek, Dojaja in Bizzy, v Astro roomu pa sta se skušala izkazati DJ-ja Dojaja in Bizzy.