Make Up 2 s številno spremljevalno zasedbo se je zgnetla na mali oder Orto bara. Foto: RTV SLO
Make Up 2 s številno spremljevalno zasedbo se je zgnetla na mali oder Orto bara. Foto: RTV SLO

Če so na začetku svoje kariere dekleta veljala predvsem kot konkurenca plesno-pevski zasedbi Power Dancers, se je skupina Make Up 2 v zadnjih letih uveljavila kot eden izmed generatorjev slovenskega kakovostnega popa. Resničnost te trditve ste lahko preverili 29. 12. ob v Orto klubu.

Make Up 2, katerih članici Eva Breznikar in Nataša Regovec sta po nedavni turneji s skupino Laibach v dobri "nastopalni formi". Že nekaj časa nastopajo tudi s svojo spremljevalno skupino in tudi tako potrjujejo svojo preobrazbo iz "instant" popskupinice v "zaresno" skupino. To dokazuje tudi nekoliko preobražen zvok skupine. Tega je zasnoval producent Dejan Radičevič, ki skupino po večkratnem sodelovanju že dobro pozna.

Očitno pravilno je presodil, da bi pevkam ustrezalo nekoliko ostrine. To je skupina dosegla predvsem z vpeljavo glasbene ekipe v sestavi Matic Ajdič (kitara), Robert Fritsch (bobni), Ana Korenini (kitara), Nina Fekonja (tolkala), občasno pa sodeluje tudi klaviaturistka Tanja Curhalek. Skoraj preštevilna zasedba za majhen oder Orto bara?