Hranljiv in okusen zajtrk je naložba za dan, poln izzivov.
Hranljiv in okusen zajtrk je naložba za dan, poln izzivov.

Zdrave navade z izdelki iz narave

Da je doma na voljo pestra izbira darov narave, poskrbi HOFERjeva linija BIO izdelkov Natur aktiv. V njej najdemo sveže sadje in zelenjavo, meso, kruh, raznolike mlečne izdelke in oreščke, pa tudi različne vrste keksov, omak, džemov in testenin za pester jedilnik po prijazni ceni. Širok nabor rednih in sezonskih izdelkov večkrat letno dopolni še raznolika posebna ponudba.

Natur aktiv je linija BIO izdelkov, pridelanih na kmetijah, zavezanih visokim standardom ekološke pridelave. Ekološki kmetovalci uporabljajo le organska gnojila in se ne zatekajo k uporabi kemično sintetiziranih sredstev za varstvo rastlin ali sredstev, proizvedenih z gensko tehnologijo. Gre za trajnosten način kmetovanja, ki ohranja rodovitnost tal in deluje v dobrobit biološke raznovrstnosti. Izdelki Natur aktiv so izpostavljeni tudi rednemu nadzoru neodvisnih strokovnjakov, kar zagotavlja strog nadzor nad pridelavo in predelavo živil.

Natur aktiv je linija BIO izdelkov, pridelanih na kmetijah, zavezanih visokim standardom ekološke pridelave.
Natur aktiv je linija BIO izdelkov, pridelanih na kmetijah, zavezanih visokim standardom ekološke pridelave.

Namig za hiter in zdrav Natur aktiv zajtrk

Zdrav zajtrk je odlična naložba za dan, poln izzivov. Izdelki linije Natur aktiv poskrbijo, da je ta okusen, zdrav in hitro pripravljen. BIO pirin kruh z BIO Vital namazom okrasite s koščkom sveže zelenjave ali rezino avokada, zraven pa si privoščite kozarec BIO mleka. Kakovost Natur aktiv BIO dalj časa svežega mleka potrjuje tudi oznaka Zveze potrošnikov Slovenije leta 2017.

Dobro je imeti košček narave doma, saj tako poskrbimo, da se na naših krožnikih znajde le najboljše.