Naša glavna ponudba obsega lesene, kovinske in oblazinjene stole, barske stole, mize ter vrtno pohištvo. Specializirani smo za opremljanje javnih objektov, hotelov, restavracij, barov in drugih notranjih ter zunanjih prostorov gostinskih objektov, pa tudi bivalnih prostorov vašega doma.

Pod blagovno znamko Showroom.si imamo razstavni salon velikosti 250 m2 v Domžalah. Našim strankam želimo ponuditi pohištvo, ki ustreza njihovim potrebam in željam, ter ustvariti delovno oziroma bivalno okolje, v katerem se bodo počutili odlično. Podjetje NIK-LES ponuja izdelke priznanih evropskih proizvajalcev, kot so Pedrali, Infiniti, Ton, Glamee, Della Valentina Office, Calligaris, Arper, König+Neurath, Wiesner Hager, Sitland, Ld Seating in drugi. Z veseljem vam svetujemo pri izbiri primernih stolov in miz, večino modelov pa lahko pri nas tudi preizkusite.

Foto: Nik-les
Foto: Nik-les

Osredotočenost na kakovost in sodoben dizajn

Specializirani smo za opremljanje delovnih in bivalnih prostorov. S stalnim spremljanjem zadovoljstva uporabnikov našega pohištva naš strokovni tim nenehno izboljšuje in razvija naše izdelke v skladu z željami uporabnikov. Usmerjenost k sodobnemu dizajnu, visoka kakovost, kratki dobavni roki in prijazne storitve za stranke so temeljne vrednote našega podjetja.

Showroom sestavlja strokovna in zavzeta ekipa, ki je osredotočena na kakovostno delo s strankami in zadovoljevanje najrazličnejših okusov. Našim strankam nudimo vse potrebne informacije ter jim po želji svetujemo pri izbiri. Showroom se ponaša tudi z znanjem in 20-letnimi izkušnjami pri opremljanju modernih pisarniških prostorov in ambientov. S svojim prodajnim programom, kakovostno storitvijo in spoštovanjem kupcev smo v sodelovanju z italijanskimi in nemškimi proizvajalci pisarniškega pohištva postali eden večjih dobaviteljev pohištvene opreme ter sinonim za kredibilnost, zaupanje in visoko kakovost izdelkov.

Naš prodajni program zajema pisarniško pohištvo za vodilna in operativna delovna mesta, konferenčno pohištvo ter pohištvo za recepcije in sprejemnice. Med novejše izdelke spadajo električno nastavljive pisalne mize in pohištveni program za domačo pisarno.

Foto: Nik-les
Foto: Nik-les

Program pisarniškega pohištva dopolnjujejo visokokakovostni ergonomski pisarniški stoli za vodilna in operativna delovna mesta, konferenčni stoli, večnamenski stoli ter industrijski, laboratorijski in ESD stoli, fotelji in sedežne garniture.

Vsi naši izdelki so plod priznanih evropskih proizvajalcev, s katerimi zagotavljamo najvišjo kakovost izdelave in uporabljenih materialov. Naša odličnost je potrjena z GS certifikati varnosti, LGA certifikati ergonomije ter certifikati za okolju prijazno proizvodnjo in uporabo recikliranih materialov.

Ponosni smo na kratke dobavne roke, široko izbiro barv in materialov, strokovno montažo ter vrhunsko prodajno in poprodajno storitev. Podjetje NIK-LES d.o.o. že vrsto let nosi bonitetno oceno A+, letos pa smo prejeli tudi certifikat zlate bonitetne odličnosti, ki potrjuje, da smo v treh zaporednih letih dosegli odlične poslovne rezultate in smo vredni zaupanja.

V prihodnosti podjetje vidi glavne priložnosti predvsem v širitvi na tuje trge, kot je Hrvaška, z blagovno znamko prodaja-stolica.com in razvoju svojih storitev ter tudi v reševanju zahtevnejših, specifičnih problemov designa notranje opreme prostorov njihovih strank za poslovne prostore in za domače prostore.