Foto:
Foto:

V prejšnjih treh letih nisem bil v tem položaju. Dober občutek, zagotovo hočem biti še v tem položaju.

Lani ob tem času smo vedeli, da smo že izven "play-offa". Dejstvo je, da so nam vsi napovedovali, da bomo zadnje moštvo v NHL-u, zaradi tega mislim, da ne smemo občutiti prav nobenega pritiska. Seveda je pritisk, ker nočeš izgubiti srečanja, a mislim, da smo precej sproščeni. Vsi se dobro zabavamo in hkrati trdo delamo.

Smo blizu. Po moje, sem prepričan, da nam bo uspelo. Če nam ne bo in bomo zelo blizu, bom razočaran.

Ne vem, zakaj mi ni steklo. Moja pričakovanja so bila visoka, toda ko ne gre, ne gre. V zadnjih tednih sem imel nekaj dobrih odbojev, nekaj golov sem zadel, ki jih običajno ne, par dobrih potez ... Tako je v hokeju, ko steče, gre vse po tvoje, ko ne, gre vse narobe. Zagotovo sem zdaj bolj samozavesten in bolje udobno se počutim na ledu.

Odlične predstave Anžeta Kopitarja, s katerimi Los Angeles ostaja v boju za končnico v Ligi NHL so pritegnile pozornost tudi uradne strani najmočnejše hokejske lige na svetu. Na zadnjih 28 tekmah je 21-letni Hrušičan za Kingse prispeval 13 golov in 18 podaj, medtem ko je na prvih 38 obračunih sezone skupaj nabral "le" 29 točk. Kralji trenutno zasedajo 13. mesto na Zahodu, za 8. mestom, ki vodi v končnico, pa zaostajajo za štiri točke. Do konca Kopitarja in soigralce čaka še 16 tekem, od tega kar 12 v gosteh, nhl.com.