Luka Bobičanec. Foto: www.alesfevzer.com
Luka Bobičanec. Foto: www.alesfevzer.com

Trener Albert Riera je takoj po vrnitvi na Štajersko začel puščati svoj pečat, najprej v kadru, saj se je precej nogometašem zahvalil za sodelovanje. Zelo nezadovoljen je tudi nad celjsko zelenico, zato so zadnje priprave opravili na Gorenjskem.

Sorodna novica Menalo priigral Celju prednost pred povratno tekmo v Dublinu

Slovenski prvaki so v sredo zvečer na Irskem opravili trening, po katerem je Luka Bobičanec za klubsko spletno stran povedal: "Zagotovo nas čaka zahtevna tekma, a ekipa se je začela v zadnjih dveh tednih psihološko dvigovati. Tudi v igri smo začeli početi stvari, ki so nam prej manjkale. Želimo izkoristiti priložnost, da se uvrstimo v skupinski del evropskega tekmovanja, saj bi bilo to za Celje zgodovinsko."

"Na Irsko prihajamo s pozitivnim rezultatom, imeli smo priložnosti, da bi šli še s kakšnim zadetkom več. Zagotovo se ne bomo zgolj branili, saj si želimo igrati. Igrišče, ki je v Dublinu fenomenalno, nam bo to omogočalo. Skupaj moremo početi stvari kot ekipa – presing, se braniti, se boriti. Če bomo nadaljevali delo, kot smo začeli v zadnjem obdobju, nas čakajo pozitivne stvari," je še dodal.

Skupni zmagovalec se bo v zadnjem krogu kvalifikacij pomeril s Paokom.

Celjani bodo v Dublinu lovili evropsko jesen

Evropska liga, 3. predkrog, povratna tekma, danes ob 21.00:
SHAMROCK ROVERS − CELJE 0:1

V krepkem tisku je izid prve tekme.