Ana Kobal je dokazala, da je še vedno dobro telesno pripravljena. Foto: MMC RTV SLO
Ana Kobal je dokazala, da je še vedno dobro telesno pripravljena. Foto: MMC RTV SLO
Kdo gre v Afriko? - tretji del

Zgodilo se je med treningom ekipe Juga v Radomljah. Ferguson je poklical voditelja oddaje Igorja E. Berganta, skoraj prepričani pa smo lahko, da pred velikim finalom šova Kdo gre v Afriko ne bo nobenega prestopa, saj je za vse kandidate prvi cilj zmagati na finalni tekmi. Prestopi v največje klube pridejo na vrsti poleti.

Dvoboj Ana - Špela
Zabavni (seveda zaigrani) vložek smo videli v tretji oddaji humanitarnega resničnostnega šova Kdo gre v Afriko. Z zanimanjem smo si ogledali "dvoboj" Ane Kobal, ki je del žirije, in tekmovalke Špele Vehar. Čeprav je bila Ana včasih vrhunska športnica (alpska smučarka), se je Špela zlahka kosala z njo v "trebušnjakih" in sklecah.

Jure kapetan ekipe Sever
Medtem je vodja ekipa Sever Borut Jarc pohvalil pripravljenost svojih fantov, ki so za kapetana soglasno izbrali Jureta. Ta nima le dobrega nogometnega znanja, ampak je tudi zelo pozitivna oseba, ki zna motivirati sotekmovalce.

V petek nova oddaja
Ponovimo: kandidati se v šovu Kdo gre v Afriko, ki je na TV Slovenija na sporedu vsak četrtek in petek ob 20. uri, potegujejo za nastop na finalni tekmi 5. junija ter za dve vozovnici za ogled tekem svetovnega prvenstva v Južni Afriki.

Kdo gre v Afriko? - tretji del