Bi si radi ogledali Petro Majdič na OI-ju? Z Val 202 imate to možnost. Foto: Reuters
Bi si radi ogledali Petro Majdič na OI-ju? Z Val 202 imate to možnost. Foto: Reuters

Radijski kolegi bodo vsak dan od 1. do 19. decembra vsak dan dvakrat objavili iskani znak. Skupaj boste tako slišali 19 črk, če jih boste pravilno premetali, boste dobili besedno zvezo, sestavljeno iz dveh besed, ki sta povezani z največjim športnim dogodkom leta 2010 - zimskimi olimpijskimi igrami. Danes se bi znak pojavil med 10.00 in 11.00 ter 18.00 in 19.00. Vsako jutro bodo moderatorji na programi objavili časovna termina, v katerih poslušalci lahko pričakujejo "črko dneva".

Prvih 5 pravilnih odgovorov, poslanih na e-pošto sestavljanka@rtvslo.si, in prvih 5 pravilnih odgovorov, posredovanih po telefonu, sodeluje v finalnem žrebu za glavno nagrado - enotedensko potovanje na zimske olimpijske igre 2010 v Kanado!

Odgovore bodo začeli sprejemati 15. 12. ob 17.00. Finalni žreb pa bo potekal v oddaji Nedeljsko športno popoldne 20. 12.

Aranžma prvotno namenjen direktorju
Kako je sploh prišlo do nagradne igre? Športni urednik na Valu 202 Aleš Smrekar razlaga: "Na idejo smo prišli, ker je po pogodbi med RTV Slovenija in Olimpijskim komitejem Slovenije predviden tudi odhod generalnega direktorja za teden dni na olimpijske igre. Direktor Guzej se je temu odrekel že v času Pekinga (zaradi natrpanega urnika, ki ga ta funkcija zahteva si ne more privoščiti takšne odsotnosti), za Vancouver pa tudi. Direktorju smo predlagali nagradno akcijo, ko jo je tudi odobril."