Igralka si želi nekoč upodobiti samo Janis Joplin. Foto: EPA
Igralka si želi nekoč upodobiti samo Janis Joplin. Foto: EPA
Marilyn Manson in Evan Rachel Wood
Veza Mansona in Evan je vedno vroča tema v medijih.

Evan se je zdaj odzvala na pohvale njenega stanovskega kolega Georgea Clooneyja, ki je navdušen nad tem, kako hitro lahko Evan "aktivira" svojo seksapilnost. "Rekel je: 'Zelo dobro preklopiš iz nedolžne deklice v seksi žensko.' In jaz sem obstala: 'Ne vem, o čem govorite.'," se je v pogovoru za revijo Nylon spominjala Evan.

"Na svoj način mi je pomagal odrasti. Oh, vedno bom ljubila tega človeka. On je genij, on je neverjetni umetnik in še vedno sva prijatelja. Nekatere stvari preprosto niso usojene," se je razgovorila Evan v intervjuju za revijo Nylon.

Evan v koži Janis?
Igralka je tudi sama pevsko talentirana, kot je to že dokazala v filmu Across the Universe, in kot trdi sama, bi z veseljem spet prijela za mikrofon, če bi ji nekdo ponudil vlogo njene velike vzornice, pokojne pevke Janis Joplin, ki je zaradi prevelikega odmerka mamil umrla leta 1970, stara 27 let.

"Želim si upodobiti Janis. A lahko kar zdaj zahtevam to? Tako kot sem pela v Across the Universe, ni moj slog – tisto je bilo lepo. Jaz pojem bolj kot Janis – rezko in glasno," se je razgovorila igralka.

Enkrat skupaj, drugič narazen
Par je imel burno zvezo že od samega začetka leta 2006, potem ko se je Marilyn ločil od najslavnejše striptizete na svetu Dite Von Teese. Rockerju in igralki je uspelo eno leto skrivati zvezo pred javnostjo, leta 2008 pa sta se prvič razšla. Takrat se je mlada igralka, ki je pred kratkim posnela oglas za Guccijev parfum, nekaj časa videvala z igralskim kolegom Shanom Westom.

Kmalu zatem sta se Marilyn in Evan pobotala, a ne za dolgo. Decembra lani, ko je Marilyn ugotovil, da mu je Woodova pomagala postati boljši človek, sta se znova pobotala in januarja letos je 41-letni Brian Hugh Warner, kot je pravo ime vsestranskega umetnika, med koncertom v Parizu Evan zaprosil za roko.