Si boste omislili njen 'cirkus'? Foto:
Si boste omislili njen 'cirkus'? Foto:

Ameriška zvezdnica nas z naslovnice nedolžno, a hkrati zapeljivo gleda v bledorožnati obleki, sledi pobritih las pa so že zdavnaj zakrite, saj je ponovno plavolaska.

Njen že šesti album bo izšel drugega decembra, na dan, ko bo praznovala 27. rojstni dan. Na albumu bo 12 pesmi, poleg tega še ena dodatna, njihovi naslovi pa so: Womanizer, Circus, Out From Under, Kill The Lights, Shattered Glass, If U Seek Amy, Unusual You, Blur, Mmm Papi, Mannequin, Lace And Leather, My Baby in "bonus" Radar. Potem ko se prvi singel Womanizer povzpenja na lestvicah, bo drugi singel pesem Circus.

Kako daleč je že prva uspešnica ...
Spomnimo: Britneyjin prvi album z naslovom Baby One More Time je na prodajne police prišel oktobra leta 1998, osvojil je radijske postaje, se uvrstil na prvo mesto Billboardove lestvice in bil nominiran za dva grammyja. Prodal se je v kar 25 milijonih izvodov. Naslednje leto je sledil album Oops! ... I Did It Again, ki je dal istoimensko uspešnico, poleg tega pa tudi pesmi Lucky in Stronger.

Leta 2001 je Britney poslušalcem "postregla" z albumom Britney s singli I'm a Slave 4 U, Overprotected in I'm Not a Girl, Not Yet a Woman. In the Zone je bil njen četrti studijski album, ki je dal tri uspešnice: Me Against the Music, Toxic in Everytime. Sledila je kriza, ko se je Britney bolj ukvarjala sama s seboj kot z glasbo. Leta 2007 je nato izdala peti album Blackout.

A. P.

V galeriji si oglejte naslovnice vseh Britneyjinih albumov.