Za Domnom je nekajdnevno snemanje spota za pesem Banana v Portorožu in na Krku. Foto: RTV SLO
Za Domnom je nekajdnevno snemanje spota za pesem Banana v Portorožu in na Krku. Foto: RTV SLO
Domen Kumer

V spletni klepetalnici je povedal, da letošnje zmage na Melodijah morja in sonca ni pričakoval, čeprav si jo je neizmerno želel, morda celo bolj kot lani.

Z zmago se je namreč trud z Banano poplačal, saj mu je ta pesem vzela kar nekaj časa, nastajala je namreč 12 tednov. Dela s produkcijo in z vsemi drugimi stvarmi, ki so za nastanek glasbene uspešnice zelo pomembna, je bilo ogromno.

Kje si želi največ nastopati?
Domen se tako kot večina glasbenikov seveda ne brani nastopanja v tujini, vendar mu je kljub vsemu prioriteta nastopati na domačih tleh. Še najbolj ga zanima gostovanje v državah južno od Slovenije. Kraj, v katerega bi se takoj preselil pa je Miami.

Kakšne ženske so mu všeč?
Seveda klepet z Domnom ne bi bil pravi klepet, če mu (vsaj ena) njegova oboževalka ne bi zastavila vprašanja o njegovem ljubezenskem življenju. Domen je tudi na tovrstna vprašanja brez predsodkov ali skrivnosti odgovoril. Razodel nam je skrivnost, da ni zaljubljen in nima dekleta, ker mu enostavno njegov trenutni način življenja sploh ne bi dopuščal imeti resne zveze. Sicer pa glede zunanje podobe svoje ženske nima posebne definicije. Vsekakor pa mora biti njen karakter takšen, ki izžareva pozitivnost. Mora biti tudi nasmejana in iskrena.

O svoji glasbeni prihodnosti
Domen nam je zaupal, da si v bodoče želi predvsem razveseljevati širok krog svojega občinstva. O kakšnih posebnih velikih in predvsem zelo natačno dodelanih načrtih še do sedaj ni razmišljal, temveč se zdravorazumsko prepušča toku dogodkov in času. Veseli se že tudi svojega nekoliko novejšega projekta, kar bo večje število nastopov v živo s svojim bendom.