Dean Martin je osvajal v 50. in 60. letih. Foto:
Dean Martin je osvajal v 50. in 60. letih. Foto:

Za produkcijo so poskrbeli Jane Ventom, Laura Rizer in Rob Christie, za mešalno mizo pa je bil Al Schmitt (Norah Jones, Ray Charles). Plošča prinaša 14 Martinovih pesmi v novi preobleki in nekaj duhovitih šal, ki jih je pevec natrosil v studiu. Med izvajalci, ki pojejo njegove pesmi, so Robbie Williams, Joss Stone, z oskarjem nagrajeni Kevin Spacey, countrypevka Shelby Lynne, italijanski popzvezdnik Tiziano Ferro in še nekateri drugi.

Kevin Spacey je ob izidu albuma dejal: "Nihče ni bil tako 'cool' kot Dean Martin. Vse je počel z neverjetno lahkoto, očitno se je že rodil kot zabavljač."

Ga je na površje spravila mafija?
Dean Martin s pravim imenom Dino Paul Crocetti se je rodil leta 1917 v ameriško-italijanski družini. V 50. in 60. letih je bil eden najboljših svetovnih pevcev in igralcev. S Frankom Sinatro in Sammyjem Davisom Jr. je sestavljal ekipo Rat Pack, s katero je nastopal na koncertnih odrih in igral v številnih filmih. Deana pogosto povezujejo z italijansko mafijo, ki naj bi mu pomagala na začetku njegove kariere.