AC/DC bodo izdali koncertne posnetke na dveh diskih. Foto:
AC/DC bodo izdali koncertne posnetke na dveh diskih. Foto:

Na dveh diskih bodo objavili posnetke koncertov in TV-nastopov, od katerih večina še ni bila objavljena. Na prvi plošči si bomo lahko ogledali, kako so se rockerji iz Sydneyja prebili v mednarodno areno. Na ogled bo njihov avstralski koncert iz St. Albans High Schoola iz leta 1976. Tega leta so se prvič pojavili tudi na britanski televiziji. Zanimivo bo videti tudi posnetke s koncertov, ki so jih odigrali leta 1978. Za Avstralce je bilo prelomno tudi leto 1979, ko so v eni izmed oddaj na nizozemski TV prvič v živo odigrali skladbo Highway To Hell.

Slišali bomo tudi intervjuje s skupino
Prvi disk prinaša tudi intervjuje z bendom ter pogovor z Bonom Scottom, ki je nastal novembra 1977. Za privržence legendarne skupine bodo še posebej zanimive štiri pesmi, posnete 15. decembra 1979 v Nici, le dva meseca pred Scottovo smrtjo.

Na drugem disku pa je prikazano novejše obdobje skupine, na čelu katere je pevec Brian Johnson. Na ogled bodo mnogi atraktivni posnetki s koncertov po Japonski, v Detroitu, Moskvi, Parizu, Munchenu in Torontu. Spomnili se bomo tudi njihovega skupnega nastopa z veterani Rolling Stones iz leta 2003.