Med vzorniki Ivana in Ade najdemo tudi duo The White Stripes. Foto:
Med vzorniki Ivana in Ade najdemo tudi duo The White Stripes. Foto:

Mladenič igra kitaro, bas in bobne ter poje, deklica pa igra klaviature in bobne. V svetu glasbe sta se prvič pojavila leta 2005. Takrat sta podpisala pogodbo z britansko neodvisno založbo Tigertrap Records in izdala svoj prvi singel, na katerem sta objavila pesmi Stickin’ It To The Man, Tooty Frooty in Bushy. Decembra 2006 sta rosno mlada ameriška glasbenika objavila že drugi singel in nanj uvrstila skladbe K.I.D.S., Pictures in Cellphone.

Med vzorniki skupina White Stripes
Ivan je v enem od svojih zadnjih intervjujev omenil, da je duet začel sodelovati z bobnarjem Russllom Siminsom iz skupine Jon Spencer Blues Explosion. Seveda pa fant ni pozabil omeniti, da imata z Ado številne vzornike, med katerimi je na prvo mesto postavil skupino White Stripes. Med najbolj vnetimi privrženci mladega in izjemno nadarjenega dueta najdemo tudi legendarnega Davida Bowieja.

V začetku avgusta je pri založbi Mute Records izšel njun debitantski album z naslovom Bang Bang Boom Cake, na katerem je 13 skladb. Glasbo skupine, o kateri bomo zagotovo še veliko slišali, označujejo kot indie punk-rock.