Nina je v spletnem klepetu razkrila tudi to, da jo je njen Ivo očaral s svojo karizmo in energijo. Foto: EPA
Nina je v spletnem klepetu razkrila tudi to, da jo je njen Ivo očaral s svojo karizmo in energijo. Foto: EPA
Nina Osenar
Nina je začela kot manekenka, nadaljevala kot zajčica, zdaj je pa pevka. Foto: RTV SLO

Nina si je že od nekdaj želela, da bi bila pevka, zdaj pa se zdi, da se ji sanje uresničujejo.

Pred kratkim je v sodelovanju z nekaterimi člani skupine Leeloojamais posnela pesem Moment like this, zdaj pa razmišlja le o snemanju samostojne plošče. Priznala je, da je pisanje besedil postalo njena obsedenost in da si zapisuje vse, kar bi ji lahko nekoč prišlo prav. A čeprav se v zadnjem času vse bolj posveča petju, tudi manekenske kariere ne namerava popolnoma opustiti. Že januarja se odpravlja na Filipine, kjer bo snemala katalog za kopalke.

Nina nima težav z goloto
Nekdanja zajčica je opisala tudi, kako je potekalo fotografiranje za Playboy. Povedala je, da je snemanje za slovensko izdajo te revije trajalo dva dni, za ameriški Playboy Special pa kar šest dni. Razložila je, da se je počutila super, saj nima težav z goloto, poleg tega pa so ji pri obeh snemanjih pomagali tudi člani ekipe, da se je brez težav sprostila.

Nina je spregovorila tudi o odnosih s svojimi starši: "Moja družina je tako liberalna, da bi - če bi bili v 14. stoletju - že vsi goreli na grmadi." Dodala je, da jo vedno in povsod podpirajo in si želijo le, da bi bila srečna.

In kje bo za silvestrovo?
Za svojo sanjsko postavo Nina skrbi tako, da teče in obiskuje fitnes, vsak dan pa se "pregreši" vsaj z enim kosom torte. Rada se razvaja v wellness centrih, kjer si pogosto privošči kakšno masažo.

In kje bo sanjska Nina praznovala najdaljšo noč v letu? Pravi, da za zdaj še ne ve, saj se ji načrti kar naprej spreminjajo.