Take That so spet na vrhuncu slave. Foto: EPA
Take That so spet na vrhuncu slave. Foto: EPA
Robbie Williams
Robbie Williams je Take That zapustil leta 1996. Foto: EPA

Medtem ko se njihov nekdanji član Robbie Williams bori z odvisnostjo od tablet in kofeina, so Gary, Mark, Jason in Howard na vrhu britanske lestvice singlov tokrat že desetič.

Robbie je s singlom She's Madonna, v katerem mu je na pomoč priskočil britanski duet Pet Shop Boys, pristal šele na 16. mestu. Za Take That - Shine je za Patience drugi singel z novembra 2006 izdanega albuma Beautiful World - sta na drugem mestu britanske lestvice singlov Gwen Stefani in Akon z uspešnico The Great Escape, na tretje mesto so padli The Kaiser Chiefs s singlom Ruby, ki pa so še vedno na prvem mesti najbolje prodajanih albumov, na četrtem mestu pa je Justin Timberlake s skladbo What Goes Around Comes Around. Take That so na lestvici najbolje prodajanih albumov še vedno zelo visoko, na tretjem mestu.

Po desetih letih spet na vrhu
Britanski tabloidi so v drugi polovici lanskega leta veliko pisali o vrnitvi četverice, ki se je leta 1990 zbrala v Manchestru - do leta 1995 jih je bilo pet, leta 1996 pa so Take That sporočili, da se razhajajo in povzročili množično histerijo med britanskimi najstnicami.

In ravno te najstnice, ki so danes dobrih deset let starejše, so že pred meseci pokupile vse vstopnice za turnejo, ki so jo Take That poimenovali Ultimate Tour 2006. Njihov recept za uspešno vrnitev je bil torej odličen.